- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
Új hozzászólás Aktív témák
-
ServerWorks
aktív tag
válasz
keccsa #57798 üzenetére
Szerintem a firstphone (Plaza) - bár, nemtom mennyire olcsóbb a MM -nál.
-
keccsa
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani Debrecenben olyan megbízható telefonboltot, amely nem csak használt, illetve kituggyanhonnanéshogyanvan új mobilokat árul, hanem rendes (értsd hivatalos) forrásból származót is? Szeretnék venni egy Note3-ast, de nem a semmitsem érő bolti garanciával, hanem a Samsung 2 éves garanciájával, illetve rendes (értsd 27% ÁFA-s) számla is feltétel. Vagy ilyen állat nem van?
MM és társai nem játszanak, mert ott pofátlan áron van...Köszi!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Ha valaki vagy valakinek a valakije most megy a TK-ra, akkor van pár pedagógia tan és/vagy segéd-könyvem eladóba.
Üdv: RR
-
Shokkolo
addikt
válasz
fenergie84 #57753 üzenetére
Én neten rendeltem. (motorolajjal együtt).
De jelenleg a webáruház úgy tűnik megszűnt -
Zola007
veterán
Egyik barátom íjászkodik, ő tőle elkobozták egyszer az íjat a debreceniek, szabálysértési figyelmeztetés kíséretében meg 50 rugóért adták vissza.
(#57780) Shokkolo: csomagtartóban nehéz gyújtóst aprítani meg húsárút darabolni
Úgy értettem, hogy kivinném terepre, mondjuk vekeri tó, stb, sütnénk szalonnát vagy bográcsoznánk, csak nem kötnek bele.(#57781) Gercsa: na pont ettől tartottam. A "zsebkésem" pengéje 16 centi, a balta feje meg 2,5 kiló
Akkor kell néznem valamit helyette#57788) T_chris: azt a baltát nehéz lenne úgy becsomagolni, hogy ne lehessen azonnal testisértésre használni
Mindegy, régóta akartam már egy kis Fiskars kempingfejszét, lehet hogy most meglepem magam szülinapomra. -
mghltm
addikt
-
Borosz
őstag
Egy barátomnak keresek szép állapotú, garanciális okostelefont minden tartozékkal és garpapírral. 30K körül van a limit. Független előny, de ha Telenor függő nem baj. Ha tudsz ilyenről, van ilyened stb. PÜ.
-
Dan-szan
senior tag
Jól emlékszem itt keresett vki e27-gu10 átalakítót? A heti Baumax újságban láttam az ár nem tudom mennyire számít jónak.
-
törölt tag
válasz
Zola007 #57778 üzenetére
Baltafej max 1/2kg lehet a fej súlya amit használhatsz ha nem a munkádhoz kell, és nem magánterületen vagy.
Szállítani bármit szállíthatsz, és kb bárhogy. Ami kitétel, hogy megfelelő legyen a szúrás és vágásvédelem. Tehát ha a táskád megüt valakit ne tudjon beleállni a kés meg ilyesmi... No meg ha felheccelnek mondjuk az éjszakai utcán akkor ne lehessen azonnal fegyvernek használni. (Ez utóbbit rendőr mondta, nem hivatalos infó) -
Papaj x
senior tag
válasz
mitulabattyi #57776 üzenetére
Erre is van ezek szerint akkor biosfrissítés?
-
Plavix
tag
Jön ma valaki Nyíregyházáról Debrecenbe? Egy csomagot (telefon) kellene elhozni NEM ingyen.
-
mackosajt
addikt
válasz
mghltm #57749 üzenetére
Tapasztaltam...
Meg azt is, hogy 1 héttel a felüljárót érintő lezárások után a Sumen felől még mindig ott b@ssza a rezet a 30-as tábla, meg a Zöld tájékoztató táblán a piros áthúzás maradványa és a sávok egyesülésére figyelmeztető sárga tábla is...
A jelek szerint a kivitelezőnek, vagy a közútnak nem kell. Valaki igazán leszedhetné őket.
-
adam432
tag
Egy kedves ismerősömnek a születésnapjára meglepetés partit szeretnénk szervezni. Debrecenen belül milyen helyeket ajánlanátok ilyen célra?
-
Gercsa
senior tag
válasz
Zola007 #57778 üzenetére
2 helyen érdemes szétnézned.
Az egyik a KKVE (közbiztonságra különösen veszélyes eszközök), a másik az erdőtörvény.
8 centi szúróhosszúság vagy vágóél fölött minden KKVE, illetve erdőbe nem vihetsz be olyan baltát aminek a feje nehezebb mint 500g.
Egyébiránt kivételként elfogadják, ha munkádhoz rendeltetésszerű használatban szükséged van rá.
Szállítani ettől függetlenül szabad, tehát ha elcsomagolva tartod zárt tokban, hátizsákban akkor nem köthetnek bele.
Szerk.:
Ha magánterületen bográcsoznál, akkor teljesen irreleváns a téma, a KKVE csak közterületen játszik.
Két magánterület közt meg megint csak szállítás esete... -
-
Zola007
veterán
mi a hatályos jogszabály arra, ha akarok magammal vinni bográcsoláshoz kést és baltát? (nem épp aprót egyikből sem).
Borsodban nem problem, de itt félek hogy inzultálnak majd fegyverviselésért közterületen -
lorcsi
veterán
kellene egy kis help tablet témában..dobjon már egy pm-t, aki érti a chipkészleteket technikai részleteket stb..
tx
-
atike
nagyúr
Prestigio Multiphone 5300DUO 30.000 Ft erre
-
Gercsa
senior tag
Eladó cuccok:
Asus P5Q alaplap (P45 chipset, 8 fázis, 4db DDR2-1200 slot, 8db SATA, elég jó kis 775-ös deszka)
Doboz, CD, Manual, Hátlap, Hátlapi eSATA + FIrewire panel9.000 HUF
Intel E3300 CPU (2 mag -2.5GHz - VID:1.2875V, de a 3.16GHz-et 1.18V-on, 3.4GHz-et 1.22V-on viszi, tehát alulfeszelve is bőven tuningolható +40% körül)
3.000HUF
8GB DDR2 Corsair XMS2 DHX 800MHz (4X2GB modul, nagy szürke hűtőbordás)
19.000HUF
Cooler Master Hyper TX2 hűtő (2 db ventillátorral, egyik a TX2 3 pines, másik TX3 4 pines ventillátora)
3.000 HUF
Egyben az egész kóceráj 30.000HUF
Próbagari természetesen van, minden cucc működik, plusz a ramok közül két modulra, azaz 2X2GB-ra van még papiros gari is valami 90 év.
Ugyanitt egy i3-4130 LGA1150-es gyári bontatlan hűtője szintén eladó
1.500 HUF -
wwhy
veterán
Spéci hardverek: megunt, párszor használt bizsuk eladók
-
Papaj x
senior tag
-
lakisoft
veterán
Hibás HDD-ket keresek megvételre, tesztelésre.
-
csapee
őstag
válasz
Debrecen Szechenyi u 57. Kb 1 perces gugli munka volt
Amero-r webshopbol jott a talalat. Eleg olcso lapat amugy, teszteredmenyt irj, ha lehet. -
fenergie84
addikt
válasz
diablo1984 #57755 üzenetére
Néztem, de ott nincs a honlapjuk szerint
-
diablo1984
veterán
válasz
unix-nál esetleg?
-
fenergie84
addikt
Szasztok!
Ki akarom próbálni a BOSOKO ablaktörlő lapát márkát, viszont nem tudom, h hol lehet kapni Debrecenben.
Esetleg valaki találkozott már vele?Kösz
-
zolikaDB
veterán
válasz
Chesterfield #57739 üzenetére
A gold is nagyon jo, a kukoricas!
-
Nooki
tag
Eladó:
1155 alaplap Gigabyte GA-H61M-S1 + 2*2600MHZ processzor + 2GB DDR3 ram 17e FtSamsung Galaxy S Advance T-s 19e Ft
-
mghltm
addikt
-
sto1911
veterán
válasz
Zola007 #57745 üzenetére
WHO meg anyamkinja engedellyel el van latva ez is, nem hiszem, hogy SOKKAL pontatlanabb, mint egy huszezres Omron. Ha az lenne, nem lehetne kapni. Nekunk nem arra kell, hogy a dokit helyettesitse, az eltereseket meg ez is fogja mutatni. Majd atviszem a dokihoz nezze meg es megirom. Az meg, hogy szupermarket total lenyegtelen.
-
Zola007
veterán
válasz
sto1911 #57725 üzenetére
"Célnak megfelel, mér"
a kérdés, hogy pontos-e
ezért kár volt megkérdezni, hol érdemes venni.
Ajánlottunk neked 2 gyógyászati segédeszközt, ahol többnyire klinikailag validált mérőket tartanak, erre megveszed egy szupermarketben. Congratulations
amúgy meg Sanitas, nem Sanitat#57733) T_chris: mandzsettát ha nem is kapsz pont olyat hozzá, hasonló kivitelűt 90%-ban lehet venni, a csatlakozót meg át lehet tenni róla
(#57742) ngabor2 : ez a színtiszta placebo. 1 percen belül akár 5-15% difi is lehet az értékekben, magyarul hogy egyformát vagy eltérőt mérsz higanyossal és az automatával, nem jelent semmit sem. Egyetlen módja a dolognak a kalibrálás, ennek során többször eltérő fix nyomás kötik, a mérőnek az kell visszamérni. A díja bruttó 3000-3500 ft.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
#33253120 #57733 üzenetére
A vérnyomásmérő szerintem tipikusan az az eszköz, amit normál használattal nagyon sokáig lehet nyúzni.
Viszont legalább egyszer érdemes lenne elvinni háziorvoshoz, hogy először az ő, kalibrált gépével mérje meg a vérnyomásod, aztán az új szerzeménnyel. Ha nem nagy a különbség, akkor megbízhatónak vehető. Ettől nem lesz kalibrált, csak megnyugtatóbb érzés
-
Chesterfield
őstag
Sztem ez az egyik legjobb olcsó cseh sör.
180Ft a lidliben -
birq
tag
-
zolikaDB
veterán
Ezek allat sorok. Kasteel meggyes, Barbar mezes. Persze nem a paraszt ertelemben, ezek minosegi dolgok, de piszkosul.
Sorhoz meg: anno fater hozott a 90-es evek kozepen szinten ilyen Faxe design-os sort nemetbol, csak az talan Frisch Fassl volt, vagy mi. Tehat ez sem ujkeletu, de a Lidl-s cuccok jok, egy probat meger.
-
bambano
titán
hol lehet Debrecenben új hűtőventillátort venni? minitx-es házba kellene saccra 3-4 centi oldalú.
kösz -
törölt tag
válasz
sto1911 #57725 üzenetére
Nem ajánlott. Később lesz drága. Ha kimegy a mandzsetta, akkor kuka. Míg a nevesebb gyártók vackaihoz lehet kapni külön... Illetve lehet őket javíttatni, míg a lidl-nél max cserélik ha van mire, vagy a pénzt nyomják a kezedbe, és te meg ott állsz vérnyomásmérő nélkül...
-
sto1911
veterán
A Lidl-ben sikerult venni vernyomasmerot, Sanitat markaju, 6k volt. Celnak megfelel, mer. Egy darab meg volt, akit esetleg erdekel :-)
Es koszi a tippeket!
-
kungzi
veterán
-
patex1983
őstag
válasz
ServerWorks #57715 üzenetére
Én szeretem a Borsodi Bivalyt is
-
thomasvold
őstag
Vegyetek játékra komoly laptopot, jó áron
Saját videó a gépről, sajnos csak telefonnal,de a lényeg jól látható:
-
sto1911
veterán
Elado vizhutes!
Kulon vagy egyben, ajanljatok
XSPC Dual radiátor
Laing DDC-1T minőségi pumpa a következő tartállyal
A CPU és a NB blokkok illetve a VGA + Fet blokkok CNC-vel kialakított rézblokkok.
A VGA illetve a NB blokkok felfogatása univerzális.
A CPU blokk Intel esetén LGA775-ig, AMD esetén AM2+-ig biztos, hogy felmegy. Adok hozzá egy hátlapi merevítőt, melyet lga775-ös procinál lehet alkalmazni.
A szett tartalmaz még 12db 10/8-as csatit, anticorrot, csavarokat, törésgátló sprirált. -
ELADÓ
Dell Latitude E5410 - Core i5-560m (3.2GHz) / 4 Gb DDR3 RAM / WEBKAMERA / Bluetooth / 90w töltő
Ár: 62.900.- FtÉrkezett még pár darab a T400-ból, ezek is nagyon szép állapotban vannak!
Holnap pedig érkezik HP 6910P kedvező áron!
További eladó gépeimet ITT találod, vagy írj privátot!
-
Zola007
veterán
izopropil alkohol szépen viszi a legtöbbet, persze csak ésszel.
Ilyen kör alakú női sminkes pamacsra raksz egy kicsit, azzal szépen le lehet törölni -
patex1983
őstag
válasz
kungzi #57697 üzenetére
Esetleg: Gulden Draak 10%-os barna sörike. Interspárban (is) kapható.
-
Laraxior
titán
Eladó pár apróság: (kép van mindenről, csak nem tettem ide fel, igény szerint küldök...)
Ballonos vízadagoló automata
Használt vízautomata, alul kis hűtővel, hideg-meleg vizes adagolóval,három üres ballonnal. Tisztítása szükséges.
Ára: 20.000 FtÚj állapotú Ökonet Aura Reverse Osmosis System komplex víztisztító berendezés eladó.
Modell:101M, 6 bar nyomás, 10 l /óra kapacitás.
Egyeztetés alapján Debrecenben is átvehető.
Ára: 38.000 FtIndesit WD105T mosógép, szárítógép
Megkímélt műszaki és esztétikai állapotú Indesit WD105T típusú elöltöltős mosó-szárítógép. Szerelőtől érkezett, bevizsgált, kipróbált, hibátlan működésű.
Ára: 30.000 Ft.Megkímélt állapotban lévő Chicco autós gyerekülés.
Ára: 8000 Ft. -
Csöves
őstag
-
törölt tag
válasz
kungzi #57697 üzenetére
Guiness, Belle'vue * (ízenként más a neve a málnás azt hiszem Belle'vue criek néven fut), Radeberger (vagy 20 évig nem árulták idehaza), Budweisser, American Bud, vagy ha még a csapó a Roncs mellett 3-4 üzlettel arrébb megvan még a gyrosos, akkor ott tudsz venni kisüveges Mythos-t ami egy jó görög sör.
Szerk.: Mindenböl csak üvegest. A dobozosnak gyakran konzervíze van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Honda topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Formula-1
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Vadiúj SSD-k!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest