Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bluetooth hangszórók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Borosz
őstag
válasz
Atomantiii #103293 üzenetére
Az alá a luk alá szerintem menetes rézpöcköt tettek és csavarral is rögzíthették a lapot. De ha nem is csavarozták akkor is alulról minimum rövidzárlatot kaphatott az a rész és átégett a réz. Rögtön miután bekapcsolták a gépet.
-
törölt tag
válasz
Popes #103292 üzenetére
A H6-tal jelölt furat az ATX szabvány szerinti (Hole 6). Ami a lap sarkán van, az jelölve sem volt, és nem is esik egybe az ATX síkokkal. Az ATX-nek megfelelő kövezkező furatsor még 6-8 mm-rel jobbra lenne tőle (a kép irányait figyelembe véve).
Az a furat a beültetőgépekben a pozícionálást szolgálja.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Popes #103292 üzenetére
Jobban megnézve lehet mégis gyárilag van ott lyuk, fene se tudja de én először kondenzátornak néztem, azért írtam azt korábban, amit. Tudni kellene hozzá az alaplap pontos típusát, de voltak olyan verziók is, amikor oda nem csavarhelyet hagytak, hanem a kis beszúrható műanyag pöcök helyét hagyták meg, ami a házhoz rögzítette az alaplapot, aztán meg úgy tűnik mégis beleerőszakoltak egy csavart és gondolom nem tetszett neki.
-
Borosz
őstag
Eladó IBM-Lenovo Thinkcentre M55 (8808)
C2D E4300 - 1,86GHz x 2
2x2GB DDR2-800
DVD olvasó
80GB WD HDD (BAD sectoros - 83db 100/28)
Át van nézve, kiporolva.
10K-ért vihető -
Atomantiii
addikt
-
7Sony7
addikt
Nem jár valaki mostanság az auchannál levő lidlben?
-
Popes
őstag
válasz
Atomantiii #103281 üzenetére
Az én lapomon is ott van lyuk a rögzítésnek. (a felfogatásoknak alap esetben szabványos helyen kell lenniük)
Mondjuk nekem ATX van de a szélesség szerintem ugyan az.(mATX 244x244 ATX 305x244)
-
mghltm
addikt
válasz
Atomantiii #103281 üzenetére
ott a pont: m-atx lapnak nez ki es az ott tuti nem csavarnak valo hely, mint pld ezen a lapon
(#103278) JANIKAKA ha toled vette a lapot es igy szerelte be, hajtsd el a picsaba, user error teljesen
-
-
_seth_
veterán
válasz
JohnyBlue #103257 üzenetére
Voltam náluk már, de kék színben kevés van náluk és az is lehetne jobb anyagból.
Sanki: ott még nem voltam, köszi a tippet!
Ui.:
Budapestre (Pestlőrinc) megy valaki mostanában autóval? Némi robbanószert kellene elhozni: legálisan árult tűzijéték telepet, nem ingyen kérném!
-
7Sony7
addikt
Fúró vésőkalapácsot láttatok valamelyik lidl ben?
-
törölt tag
válasz
7Sony7 #103269 üzenetére
Korábban még a "kocka pc-s" korszakomban volt olyan benchmark oldal ahol konkrétan a cpu és vga -kat lehetett összehasonlítani tipusonként. Elsőre ilyesmire gondoltam,de telefonnál lehet jobb ha az egész készüléket látom mekkora a teljesítménye. Nagyon kiestem ebből a világból
-
zolikaDB
veterán
válasz
rayoliviero #103261 üzenetére
Ennyire megutáltad, hogy ilyen nyomott áron adod?
-
törölt tag
Sziasztok!
Hátha...
Mobil chipseteket (cpu-vga) szeretnék összehasonlítgatni ha akad némi szabad időm.
Valaki aki (nálam jobban) ért az okostelefonokhoz,irányítson már útba hogy hol találok (lehetőleg magyar nyelven,de tudom nem sok az esély erre) ilyen irományokat!
Köszi! -
sirály69
őstag
válasz
Papaj x #103235 üzenetére
Hasonlóan jártam vevőként...
Itt vettem egy kollégától a notit.
"Működik, de időnként melegedésre kikapcsol. Szervizben nem volt és nem volt szétbontva sem."
Nyíregyházáról érkezett meg a gép 2 részletben. Külön a gép és amikor hiányoltam a tápot és a hdd-t akkor azt külön kaptam meg...
Összerakva be sem kapcsolt! Hívom a srácot: " A barátom notija és ö kért meg, hogy adjam el." Ennyivel el van intézve. Egy fillért nem kaptam vissza... Így jártam... -
rayoliviero
veterán
-
embe
nagyúr
14. Lehet itt beszélni akármiről. Hogy működött - nem működött, volt-e korábban hibája vagy nem. Onnantól kezdve hogy "hőkezelte" akárki megbukott a történet.
-
_seth_
veterán
Öltöny ki hol venne?
Titem, Don Fetibó, D-Trend számomra is ismert, van még más üzlet ahol érdemes körülnézni?
-
-
Papaj x
senior tag
válasz
pomorski #103252 üzenetére
Itt a gép az az, mert igen volt sérülve, s megismertem. De ez 3.5 hónap alatt gondolom észrevette (biztos, h nem ebből jöt a hiba). Helyesbítek. 5 hónap alatt. Ritkán van itt, nem akarom sérteni a "személyeségi jogokat", bár szerintem nem én sértettem először.
Itt szerintem nem másik gépet akar visszavetetni, de kispista jóska szétszedte, innentől nincs miről beszélni. (azt hittem először, hogy szakműhely, utána újraolvastam, hát nem)
U.I.: megvan a véleményem a helyi szakműhelyekről, s elnézést kérek aki ott dolgozik. De itt az inteles chipet megmelegítették. Ez mindent elárul..
-
pomorski
őstag
válasz
Papaj x #103216 üzenetére
Én sem venném vissza a laptopot alapesetben. Esetleg csak akkor, ha az eredeti hirdetésbe bele volt írva, hogy fél év (egy év) garanciát vállalsz rá. Ha ilyen nem volt beleírva a hirdetésedbe, akkor ne vedd vissza! Engem is érdekel, hogy ki volt ez a fórumtag...
Eddigi pályafutásom során hasonlót már tapasztaltam én is, sajnos többször is. Íme egy eset: kb. két éve egy debreceni gyerek megvett tőlem egy Blu-ray írót, ami tökéletesen működőképes volt. Ezután még aznap írt, hogy nem jó az író, visszahozná. Ezen meglepődtem, de mondtam neki, hogy oké. Visszahozta..., csak a bibi az volt, hogy nem a tőlem megvett írót hozta vissza, hanem egy hasonló írót. Csak a sorozatszáma (vagy gyári száma?!) nem stimmelt, minden más igen. Azaz első ránézésre még akár vissza is vehettem volna. Gondolom volt neki egy hibás írója elfekvőben, és örült, hogy talált egy eladót, akinek épp olyanja van és ki akarta cserélni egy működőre. (Honnan tudtam, hogy nem a tőlem vett írót hozta vissza? -Onnan, hogy ha esetleg nagyon-nagyon ritkán vissza kell venni valamit, akkor olyankor (is) alapos vagyok és felkészült. Telefonon néztem a hirdetésemben lévő fotókat, miközben az írót nézegettem és fogtam a másik kezemmel. Persze, most hogy belegondolok, és ezt leírom nektek, a telefonon való nézegetés közben a srác nyugodtan elrabolhatta volna a telefonomat és elfuthatott volna vele, hogy a költségeit minimalizálja, ha már a csere-terve nem jött össze.)
-
Papaj x
senior tag
válasz
elfelejtette #103250 üzenetére
Ezek már nem fognak kiderülni..
De ez a kép nem áll össze, sehogy..
-
elfelejtette
veterán
13
Ha baj volt, akkor:
-miért nem téged hívott?
-és 3 hónap után? Akkor addig csak jó volt... -
aero.
veterán
válasz
Papaj x #103239 üzenetére
Ne haragudj, de nagyon bután kezeled a helyzetet. Ennyi idő után semmi joga a követelésének, bármikor szétbarmolhatta belül, stb. A gép karbantartási indokkal lett szétszedve (pasztázva), ha elvitelkor minden működött, ill. felhívtad a figyelmét arra, ami nem + a sérülésre akkor semmi joga, ha feljelent is úgy elvérzik, hogy öröm lesz nézni. Ennyi, nyugodtan elmondhatod neki, ha utána is zaklat nem kell felvenni a telefont, stb.
Még jómultkorában haver csak úgy tudott elkerülni egy ütközést, hogy ráhúzta egy parkoló autóra, lett rajta egy karc. Hagytunk papírt, a héten jelentkezett is a tulaj, hogy semmi gond, megoldjuk, ő se akar belőle ügyet, elviszi kér ajánlatot fényezésre. Erre visszaír, hogy mi szétbasztuk a tükrét is, meg 500 font (190e ft) lesz a fényezés. Na ekkor hallott felőlünk utoljára, mi korrektek voltunk, ő is az lehetett volna, nem volt. Bizonyítsa be... nem tudja.
-
XtremLor
őstag
válasz
Fel ev utan, ha valaki egy ilyet ir nekem kirohogom.
"Először nem volt rajta hang, ezért vitte szervízbe. ott megpróbálták újrarakni, majd telepítés közben a gép megállt. Azóta a gép nem ad képet. A laptop egy intel chipsetes, intel vga.
Újramelegítették, s akkor sem válaszolt!" -
Papaj x
senior tag
válasz
Laza... #103237 üzenetére
Itt már csak az bosszanott fel, hogy én senkit nem verek át, sosem. Sőtt, bármikor segítek bárkinek, emberi időben. De még én hugyoztam szájba magam... Akkor egye meg..
local1: a gép hibáltanul üzemelt. 3.5 hónap után ráadásul bármi tönkremehet, főleg az amibe 2 ember még bele is nyúlt..
-
-
Papaj x
senior tag
Most elolvastam újra a szakvéleményt. Egy informatikus írta. Aki szétszedtszedte.. Ettől a visszavásárlástól elállok, úgy érzem.
Egy informatikus hogy írhat szakvéleményt? Vagy ez csak nekem nem tiszta?
Március közepén vitte el hang hiba miatt..
-
dewil666
őstag
válasz
Papaj x #103227 üzenetére
Akkor szerintem hogy ne röhöghessen a markába , mivel 3 hónapig jó volt így felezd meg a vételárat. Te egy működő gépet adtál oda yyyy összegért ő egy rosz használhatatlan gépet ad vissza akkor te csak yy összeget adod vissza. Ez szerintem így korrekt részéről is. És örüljön hogy szóba állsz vele. Hiba esetén az eladóval kell megbeszélni mi legyen nem elvinni és sütögetni
-
Papaj x
senior tag
válasz
Sanki #103226 üzenetére
Őszinte leszek. Jelenleg ezt azért veszem vissza első körben, mert ilyen látásmóddal.. Nem tudok rá mit mondani.
Másod sorban felhasználom a saját gépembe.
Mellesleg. Ha a butafiú szervízes nem melegítette szét a chipet, egy olyan gépnek memórián kívül baja nincs. Persze ha nem mentek át rajta traktorral..
Nyilván nem fog eladásra kerülni, ez értelemszerű, csak úgy gondolom lelkiekben szarul fog esni neki, mikor elküldöm a fotót róla, hogy a gép hibamentesen üzemel.
Tapasztalataim az ilyennel nem nagyon lehet mit kezdeni. De sajnos megsajnáltam, hogy ennyire világtalan, ugyanakkor még senki nem tudott ennyire felbosszantani ilyen irreális helyzettel..
-
Papaj x
senior tag
válasz
Atomantiii #103222 üzenetére
A gép ment, hiba mentesen. Szavaiból ítélve több mint 3 hónapot. Én az egészet nem értem..
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Elhajtanám, ennyi idő alatt bármit csinálhattak vele , vagy ő vagy az a nagy szervizes
Én nem vagyok rest és úgy árulok mindent hogy nincs garancia
Ezt bele is írom a hirdetésbe, természetesen olyan dolgokat árultam eddig is és fogok ami minden hiba nélkül működtekVolt gépemet is alkatrészenként árultam el, és minden amin már nem volt bolt hivatalos garancia azt garancia nélkül adtam el
Sőt árultam pendrive-ot is, ott is garancia nélkül árultam, és még azt is beleírtam a hirdetésbe hogy ebay-ről származott
Mondjuk ezt csak azért csináltam hogy keresztbe tegyek a nyerészkedőknek, az ebay-en 2000-ért vett pent 3500-ért árulták, én meg kitettem 2500Ft-ért, csakhogy letörjem az árakatÉs hogy miért nem adok garanciát, mert hülyeség ellen nincs védelem, leejti, rosszul köti be, eltöri valamelyik porcikáját, és akkor én cseréljem
Hát nem, ha így nem kell akkor ne vegye meg -
Papaj x
senior tag
válasz
werszomjas #103217 üzenetére
Tudom, hogy nem tudnak. Itt az bosszant fel, hogy el van szakadva a wifi meg mikrofon kábel, ami ugye tudjuk, nincs wifi.
S újramelegítenek egy inteles vgat.Miikor kecsegtettem, h lábat kellene csókolni, h próbálok megoldást találni még felháborodott. Mondtam hossza vissza, megnézzük mit lehet tenni. Hát ő nem hagyja itt a gépet, mert lehet nem látja viszont.
Őszintén. Csak azért veszem vissza, mert az életében nem talál még egy ilyen barmot. Főleg azután, hogy újramelegítenek egy intel chipet..
Nagy szervízes..
Vagy ő, vagy én vagyok rossz bolygón, ez biztos..
copass: nem írtam, s itt nem is azt firtatom, hogy vissza kell-e avagy sem.
Hanem egyszerűen nem tudom hol él az ilyen.
Sanki: bő 3 hónap után.
bul07: Persze. Én adok, csak ez már annyira a másik oldala a dolognak, hogy nem tudom hogy jut eszébe, egyáltalán felkeresni is.
Mikor azt ecseteltem, hogy ezért használt termék (tehát van sérülés rajta), s ezért adok rá 3 nap garanciát, még fel volt háborodva. Sajnos az ilyen látásmódú embereket (lehet én látom rosszul), inkább elkerülöm. Legyen boldog, de ez elég irreális. De ezt ő nem látja..
-
werszomjas
addikt
válasz
Ha nem veszed vissza sem tudnak tenni semmit ellened, pusztán a lelkiismereteden és a személyes jóindulatodon múlik, hogy mit teszel.
Én biztos, hogy nem venném már vissza ennyi idő után, főleg, hogy kitudja ki kontárkodott bele. (és persze csak ha biztosan tudod, hogy az írt hibák nálad még nem voltak meg)
-
Papaj x
senior tag
Üdv mindenkinek!
Gondoltam ezt megosztom veletek, hogy ti se unatkozzatok, illetve tisztába legyek vele, hogy én látom-e rosszul a dolgot..
Adott egy laptop, mely December körül került eladásra. A kedves vásárló most keresett fel, hogy a gép most jött vissza szervízből. Rossz.
Először nem volt rajta hang, ezért vitte szervízbe. ott megpróbálták újrarakni, majd telepítés közben a gép megállt. Azóta a gép nem ad képet. A laptop egy intel chipsetes, intel vga.
Újramelegítették, s akkor sem válaszolt!A szakszervízes kiadott ez közleményt, miszerint ezen gép volt már szétszedve, s össze lett tákolva néven. (ez a friss hűtőpasztára utalt, illetve valahol valami beleszakadt fém felfogatót láttam). Megállapította, hogy a gép egyszer leesett az előző tulajnál, mivel az egyik sarkán ilyen sérülési nyomok láthatóak (így is volt, volt rajta sérülés). Összegezve: tönkrement az alaplap.
A kedves vásárló jelenleg, ha jól számolok lassan 5. hónapja elvárja egy használt terméknél, hogy a gépet cseréljem ki, mivel a gép nem jó.
Kaptam fotókat a gépről, kábelszakadástól kezdve minden van ott. A kedves ügyfél szerint természetesen így volt, mert a szakik nem rombolhatták szét. Kedvesen fel volt háborodva, h én átvertem.
Kérdés, erre mit lehet reagálni? Ilyen létezik???
U.I.: a gépet visszaveszem...
-
birq
tag
Sziasztok!
Alig használt pénztárca érdekel-e valakit?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Thermaltake #103213 üzenetére
Nem feltételeztem, ezért is volt a smiley.
Csak penge érdekelne, borotva van.
20 év után váltottam le a Mach 3-at, de még nem találtam olcsón pengét hozzá itthon. -
Thermaltake
tag
válasz
zeon.hu #103212 üzenetére
Helló!
Ez bolti. Tehát nyilván eredeti. Nézd meg az értékeléseimet.
Akcióban vettem több dobozzal a drogériába. Alkalmi vétel volt. Az-az egyéb termékek nincsenek.
Ha jól tudom, ( ezeket az információkat kiírtam a hirdetésekben is) a PROGLIDE POWER FLEXBALL® betét illeszkedik minden Fusion markolattal.
A PROSHIELD® betét illeszkedik minden Fusion és ProGlide markolattal.
Szóval kompatibilisek. Nézd meg a gyártó oldalán is.
Ha találsz ettől is olcsóbban ilyen kiszereléseket, linkeld be...megnézném. ;-)
üdv -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Thermaltake #103210 üzenetére
Csak penge is szokott lenni?
Gillette Fusion Proglide-hoz kellene majd.
Ultra olcsón, de eredeti -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Eladó Fujitsu Esprimo E900 gép: INTEL I3-2100-4gb RAM - 500GB + ajándék . 33eFt.
Fotók. -
Thermaltake
tag
A szakáll béna.
Vásárolj minőségi borotvát most ultra olcsón.
-
Ivanh
senior tag
Üdv!
Sajnos a húgom notija behalt, ezért túlélőgépet keresek: ddr2-ddr3 platform min., internet-töltés-media alkalmazásokhoz, lehetőleg int. vga, legolcsóbb megoldás is jó, win7 fusson, LAP+PROCI+RAM, minden más egyéb van. Foxpost/webox/posta automata.
Lényeg, hogy olcsó legyen!
DDR1 nem jó!
Privátban keress, azt hamarabb látom! -
dewil666
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP 19.5V 3.34 A 65W center-pin, 7.4mm x 5mm
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Iphone 13 Pro Max 128GB Blue.
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest