Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
csapee
őstag
válasz
PindurAnna #41198 üzenetére
Ööööö Gázvezeték khmm
-
Worker
aktív tag
Ha már cipő:
Én lassan 2 éve nyúzok egy ilyen Adidas Court Star-t, és eddig jól bírja a strapát, és nagyon kényelmes is...
Egy baja van csak, mégpedig hogy ha egy kicsit is síkos a járda/út, ahol mész, extrém veszélyes a viselete, télen egy kicsit jegesebb járdán néha bepróbálkoztam vele, de csak öregasszony-stílusban tudtam sétálni benne... -
blasko92
őstag
válasz
XtremLor #41193 üzenetére
Egyébként Neked mekkora lemez kellene?
Mert nekem még van egy kis darab saválló acél RV 5-8 as (5-ös lyukak, 8-as kiosztással) perforált lemezem.
Csapee Köszi! De nem én akarok gyártatni. Amúgy nincs ott ismerősöm, én pécsi vagyok, csak suli miatt vagyok itt szeptember óta
-
XtremLor
őstag
egy helyen talaltam apron Wasquez-nel meg nem irt vissza, nem tudom a postakoltseg hogyan alakul, ha mas nem lesz rendelek tole, a tescost lehet megnezem milyen is eloben ha arra jarok. Koszonom mindenkinek
-
wiggen123
senior tag
Eladó:
Dlink DIR-600 router (kibontott, de nem használt, fólia rajta van asszem)
Samsung 1 TB HD103UJ SATA winchester (HDD sentinel 100/100)
Logitech C500 webkamera (alig használt, kihasználatlanság miatt eladó)
Logitech Formula Force EX FFB-s kormány (hibás, nem ismeri fel a win, előtte tökéletes volt, lehet a kábele tört meg, lehet komolyabb a baja, fogalmam sincs, alkatrésznek tuti jó) -
csoda120
aktív tag
Valaki tudna nekem forrasztani? Természetesen nem ingyen! Egy telefon hangerő szabályozó gombját kéne visszaforrasztani! Kérem PÜ-ben
Vennék Nokia 3310/3330/3410/3510/3510i/6020/6021/6610/6610i telefonokat. Akár több db-ot is. Állapot nem lényeg, de működjön és legyen akksi is. Ajánlatokat PÜ-ben.
-
GLOCK34
aktív tag
Csatlakozva a cipő ajánlóhoz:
Nagyon kényelmes mindennapi használat mellett is, és 4 év alatt egy varrás sem bomlott meg. -
zolikaDB
veterán
válasz
Daniel Alves #41185 üzenetére
Fingom nincs, méhtelep például?
-
Daniel Alves
őstag
-
törölt tag
-
zolikaDB
veterán
válasz
Daniel Alves #41180 üzenetére
Javaslat: rajzold ki papírra, vágd ki, és nézd meg, ha meghajlítod, jó-e neked. Amennyiben igen, akkor rajzold át egy 1-2mm vastag rozsdamentes lemezre, vágd ki, lemezollóval, flex-szel, dremellel, csiszolgasd meg, majd hajlítgasd meg satu/gumikalapács segítségével.
Sajnos, amennyi meló lenne azzal, h vki kirajzolja neked, meg kivágja lézerrel, az többe kerül, mintha boltban megvennéd, úh vagy a fenti dolog, vagy haveri alapon működik. -
blasko92
őstag
válasz
Daniel Alves #41180 üzenetére
Pesten van egy cég, aki egyedi gyártű alkatrészeket készít lézerrel, csak most pont nem jut eszembe a neve.....
Elég nekik egy rajz .dxf kiterjesztésben
-
Phili
tag
Nekem ez a cipő bírja jól,na meg az elődje amit több mit 5 éve vettem.
-
XtremLor
őstag
Debrecenben lehet valamerre mehsejtracsot venni? haz moddinghoz kellene, keszulok a nyarra, javitanek a szellozesen kicsit
-
ddanger
aktív tag
Sziasztok!
A kombi gáztűzhelyünk villanysütő része rosszalkodik, bekapcsolás után kikapcsolgat.
Tudtok ajánlani egy számlaképes szerelőt, aki megbízható, és jó áron dolgozik?
Üdv. ddanger -
harry3
őstag
válasz
Chesterfield #41174 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a Vision Expressnél kiadják-e az adatokat. Olyan infót találtam, hogy 5000Ft a vizsgálat ha nem ott készül a szemüveg/lencse, ebből én arra következtetek, hogy annyiért kiadják.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Daniel Alves #41172 üzenetére
Síkban kellene ábrázolni, majd beméretezni, és kivágni lézerrel 3 perc alatt
Más kérdés, h túl sok lézeres nincs a környékben...
-
Daniel Alves
őstag
Valaki foglalkozik fém megmunkálással? Egy ehhez hasonló de egyszerűbb lemezhajlítgatás és vágás lenne a meló! Esetleg akik ezzel foglalkoznak itt Debrecenben?
[link] -
blasko92
őstag
válasz
RexpecT #41163 üzenetére
Én az Adidas Superstaromat 4 kemény évig hordtam, ebből kettő bulizós, rock koncertre járós volt, és még mindig megvan. Télen is hordtam, amikor nem volt kedvem bekötni a 14 soros Dr.Martens-t. Egyik nyáron még kukoricát címerezni is abban voltam jó pár napot. Nekem asszem más cipő nem is kell, ezért vettem ismét Superstart.
-
inkubator
aktív tag
Nekem a Deichmannból vett Vty cipő bírja nagyon jól. Van egy 2 és egy 3 éves példány és nem ázik be és télen is abban shuffelin-eztem, viszont elég sima a talpa szóval buszt nem lehet benne tolni, mert nincs elég tapadása
, meg volt egy Kappa ami 7 évig bírta úgy, hogy csak azért dobtam ki, mert már kinőttem és nem volt utcára hordható szépségű. Viszont volt Pesti piacos keskeny talpú Pumám, amit azért nem szerettem mert 3 hónap után a talp melleti szövet elkopott a betonon, az eredetiek is ilyenek?
kaller1: Múltheti ingyenes hétvégi meccsen voltam kint, az is annyit ért amennyit fizettem érte!
_seth_; simonzé köszi a tippet
-
harry3
őstag
Voltam az Opti Markt-ban. Nem adják ki az adatokat vizsgálat után. Akivel beszéltem hát... el sem mondta rendesen, a dolgokat, plusz beszélek és közbeszól a másik embernek, hogy akkor XFt lesz más valamit kér?. Milyen dolog már ez? Inkább nem kérem, bár ez az ő hibája.
Én 2 éve vettem egy Nike cipőt, ugyan csak vigyáztam rá de rosszabb állapotban van, mint a vele egy idős tornacipőm(Converse), amiről nem gondoltam volna, hogy olyan sokáig bírja, majd kimosom, szerintem olyan lesz, mint az új.
-
Papaj x
senior tag
válasz
zolikaDB #41160 üzenetére
Anno én is a Converseket használtam, van ami még most is megvan, de a mostaniból nem vennék..
A Fórumban sikerült a Hervisben vennem egy Nike cipőt, jelenleg pont két éve volt ennek a dátuma. Kb 3szor volt letakarítva, de télen-nyáron ezt húzom, s azon felül h a "bőr" megvan repedezve, meg a retek beette magát, teljesen rendben van.. -
kaller1
veterán
Meccset néztétek? Nagyon gyenge volt.
-
zolikaDB
veterán
Ide semmi nem kell, amihez valakinek nem fűződik érdeke.
Ami normális, és tart is, az az Adidas, a Superstarbol van nagy méret (a kosarasokból is, de neve alapján én azt nem hordanám utcán), Lacoste nem olcsó, és kb 2 évente van nagy modelljük, abból 2 félét hordok, nagyjából ennyi. A Converse tornacipőjébe szó szerint "beletört" a lábam, s mire jó lett, ki lehetett dobni. Volt egy modelljük, EV Pro, az gyönyörű volt, tartós, de 3-4 év napi használat annak is elég volt.
Téli: Dr Martens. Deszkásokból, Element, DC, Osiris, vagy a kevésbé deszkás, de jól festő Supra, Debrecenben meg nincs méret. Pesten van, de ha felmégy, lehozod, az már nem olcsó. -
pohár
félisten
válasz
mexicanraven #41158 üzenetére
hát biztos van, de tényleg, itthon csak 46-ig van... egyedül a teremcipőm jó, az Nike, 47 vagy 47,5, nem tudom már
a többi cipő amit felsoroltál, nálam kritikán aluli mind
-
mexicanraven
senior tag
-
Hypernem
csendes tag
4 gigás (vagy több) pendrive-okat vennék!
-
hucsikoi
senior tag
Ahogy nézem a Lonsdale nekem nagyon bejövős. Debrecenben van valahol boltjuk? Egy pesti boltot találtam, de szvsz nem szerencsés a neten cipőt venni.
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető dolgaim:E5500 csere erősebbre.
Giga 8600GTS csere erősebbre.
Nokia kiegészítők és képek róluk.
46-os munkabakancs 1 és még 1 képpel.
29-32-es Xfact jégkori 1 és még 1 képpel.
Járóka is van 1 és még 1 képpel.
Valint, mint mindig gravírozást vállalok képekkel.
Jöhetnek a privik.
-
mongo
tag
SOS!
Valakinél ki tudnénk próbálni egy AMD Athlon 64 x2 5000-es procit(AM2+) ?
-
giigz
veterán
Ha cipő, akkor NIKE
-
drater
tag
-
z0d1AK
nagyúr
-
mrbig25
őstag
Eladó:
■ Asrock H61M-ITX - ár: 15900Ft
■ Gainward GTX560 Phantom - ár: 42900FtAz árak alkuképesek, a kettő együtt pedig 54000Ft.
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #41131 üzenetére
-
hdanesz
őstag
Én még mindig hordom a 13éves Dr. Martens bakancsom.
Semmi baja.Nővéremnek egy 15éves Martens-e van, picit repedezett a bőr, ahol hajlik lépésnél...ennyi baja van.
-
pohár
félisten
-
Laraxior
titán
-
z0d1AK
nagyúr
Én éppen egy Converse cipőt néztem volna. Az nem újdonság, hogy nem bírják sokáig, nálam nem sok húz ki 1 évnél több időt, az összesnek a sarkát koptatom el, pedig nem csöszögök rajta.
Ennek ellenére a jelenlegi Converse cipőm már vagy 2 éve megvan és tökéletesen bírja, és még egy telet elbír majd, csak boxolni kell. -
Laraxior
titán
Steel
6 éves... és még mindig tart
-
pohár
félisten
-
XtremLor
őstag
Eleg sokan szaladgaltak regen Art-ban, postasabban a barati tarsasagomban szinte mindenkinek akadt egy legalabb, nekem is volt egy feher velur+ egy sotet kek. A mai fiatalok azt se tudjak mi az, pedig azokat a cipoket szerettem a legjobban, nagyon sokaig birta mindegyik, ar/ertek aranya nem hasonlithato ossze a mai darabokkal.
Nekem a 10 eves Yellow tokeletes allaptoban van meg mindig, csak boxolni kell sokszor es nyaron szepen kitomni. -
pohár
félisten
válasz
Cybertrone #41116 üzenetére
a panama rohadt csúnya tud lenni egy havas téli napon, rohadtul meglátszik rajta minden, ha bőr, ha szövet
nálam is vagy ART, vagy Yellow ha tél -
pohár
félisten
válasz
Cybertrone #41106 üzenetére
rendszámos Yellow, oh yeah!
nekem nagy "A" betűs ART-om vannyárra meg két Future Cat Puma, egy majdnem ilyen (csak az enyémen nincsenek ilyen hülye mintázatok), meg egy ilyesmi, csak a hátsó része nem fehér, hanem olyan zöld, mint a Puma jel
akinek 47-es a lába, viheti a Pumámat nyugodtan!
nézni is kéne 1-2 új cipőt nyárára... amúgy ajánlom a Pumát, nekem a legöregebb (a fehér) most lesz 4 éves, és csak az orra van megkopva, a talpának eszébe se jutott hogy elkezdjen leválni a cipőről, vagy bármi bárhonnan... nagyon strapa cipő
-
rspeti
csendes tag
Hello!
Még mindig eladó:
Gigabyte EP43-UD3L 775-ös lap, garos (13e)
Nokia E72 független, garos. (30e)érd: p.ü.
-
Papaj x
senior tag
Már csak a mai nap eladó a Borbet Platin felnim. Ára fix. 40.000.- HUF, de nem kell naponta görgőzni..
Érdeklődni PÜ-ben, vagy a 30 576 3860-as telefonszámon..
-
gabi_93
csendes tag
Sziasztok. Keresek Nokia E52 vodafone vagy független telefont. Maximum 25ezer forintot tudok érte adni !
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest