Hirdetés
Aktív témák
-
levi1108
aktív tag
-
Big_Leslie
tag
Még mindig keresek laptop hdd-t IDE-s érdekelne lehetőleg 60gb-tól felfele....
eladó:
Hynix 512MB DDR 400Mhz RAM új, 2eft
Kingmax 1GB DDR2-667 új 3,5ftérd.pw-ba üdv L.
-
_seth_
veterán
válasz
ng0ofy #12293 üzenetére
Nem a lealacsonyítás csak a hülye átszervezések vannak mögötte és furán hangzik, hogy az agrár csinálja az elektromobilt egyébként meg kutatást nézve fényévekre van az agrár az mfk előtt és lassan minden téren így meg pláne, hogy beolvasztották a bsc meg úgyis hazavág minden szakot.
-
mrbig25
őstag
válasz
mrbig25 #12235 üzenetére
Eladó:
■ MSi 785GM-E65 - doboz, minden tartozék, ~2év gari - 17000Ft
■ AMD Phenom II X2 555 @ X4 B55 (3.6GHz@1.35V) - dobozában, több, mint 2,5év garival - 22000Ft
■ CoolerMaster Hyper 212 Plus - dobozában, mindenével - 6000FtEgyben 40k.
Beszámolok garanciás Intel Core i3 530/540 processzort.Részletekért privi!
-
Zoliboy95
tag
ELADÓ DOLGOK:
Eladó egy TV/Hifi állvány. Ár: 5K
Érdeklődni priviben.
Bérelhető hang és fénytechnika!
Továbbá vállalok céges rendezvényeket, esküvőket, óvodai, általános, középiskolás rendezvényeket, illetve egyetemi bulikat is. Természetesen mint DJ is. Számlaképesen.
Mahasz engedéllyel rendelkezem.
Az ár megegyezés szerint. Érdeklődni privátban.Pénzügyi Hirdetés!
Hitel-intézés (Lakás, autó stb.) (Hitelkiváltás rendezés.)
Lakás-élet-vagyonbiztosítás.
Megtakarítás (Nyugdíj-előtakarékosság.)
Forduljatok hozzám bizalommal! (Privátban) -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
PLaci58 #12288 üzenetére
Lényegében mindkettőre, a cél az volt, hogy utánanézzen a dolognak, mileőtt beépít egy liftmotort egy kispolskiba egy ceruzaelemre kötve...
(Nekem a gyorsasági rekorder tetszett, a másik szép volt meg csili-vili, de kitérdekel? xD)
Volt ott, aki közvetlen hajtást csinált és az áttételek helyett az elektronikával és a vezérléssel bíebelődtek, csak természetesen az nehezebb meló... Nekem ötletem sincs, hogyan kellene vezérlést marni hozzá, de a végén tuti, hogy a régi Xe3-as laptop lenne rákötve valahogy, mert az jól néz ki
szerk.: _Seth_: Ha ati0124567 rá akar keresni akkor a googlen ez nehezen derül ki, de igazad van... Természetesen nem akartam lealacsonyítani az MFK diákjait az MG szintjére. Bár szerintem mindegy...
-
werszomjas
addikt
Eladó néhány PC alkatrész!
Intel Pentium 4-es alaplap + 1,8GHZ proc + Cooler Master hűtő (egyik lapát törött) + 384MB RAM (SD) - egyben 3500ft
1db PCI Modem - 500ft
2db Sitecom LAN kártya PCI - 500ft/db
1db GF4 MX460N (41D) DDR 64MB TV+SVIDEO VGA, Passzív hűtéssel, AGP - 2000ft
FSP 250W - 60GTV (PF) tápegység - 2500ft
1db számítógépház, plexi tető + plexi oldallap + 2 beépített ventilátor, szép állapotban, előlapi usb kivezetés - 4500ft
------------------------------------------------------
T-Systems Miditower 40 számítógépház, full csavarmentes, rengeteg hellyel, masszív darab, előlapi USB - 3000ft
Acer N1996 P4-es alaplap (Integrált VGA, LAN, LPT, USB, PS2, SATA) + 2,60 GHz processzor + hűtő - 4000ft
Galaxy FX5500 256MB, 128BIT, D-SUB, DVI, SVIDEO - VGA - 5000ft
---------------------------------------------------------
Eladó továbbá két db laptop:Acer TravelMate 2410 - 1,5GHZ-256MB RAM-40GB HDD-DVD - Jó akksi - Törött fedél - Alkatrésznek is!
Acer TravelMate 2410 - 1,5GHZ - 512MB RAM - 40GB HDD - DVD - Jó akksi
Mindenre van PH!róba garancia
Gya meg még eladó egy autó is:
GEO TRACKER Suzuki Vitara 1.6 16V CABRIO, Automata, Klima -
krisi047
senior tag
Eladóvá vált Fuji S5600-as fényképezőgépem. Jó állapotban van, garancia már nincs rá. Adok hozzá egy táskát és 1 GB xD kártyát. Ár: 25.000
Privátban lehet érdeklődni.
-
PLaci58
addikt
válasz
ng0ofy #12276 üzenetére
Melyik csapatra gondolsz, mert 2010-ben 2 debreceni csapat volt, az egyik 2009-ben megnyerte a versenyt. Ha jol emlekszem 6 furot kaptak a csapatok es ha leszamitjuk a valtot, lancot, szabadonfutot, akkor akar kozvetlen hajtasnak is nevezhetjuk.
Bocsi, nincs e`kezetem. -
Borosz
őstag
Eladó Technics SA-GX130D sztereo tuneres erősítő. Távirányító megvan hozzá. Ára: 5 és 10000Ft között. Olyan 2x60W körül lehet...
Cserébe jöhet PCIe vga vagy normálisabb hangfalpár (nekem még a SAL is megfelel). -
GIJoe
addikt
AKCIÓ! ÚJ HP Compaq Presario CQ56 85.000 Ft
-
bence78
aktív tag
Kiadó szobát nem-e tud valaki a Csapó utcán, vagy a Fényesudvarban? Aki igen, ne hallgassa el, privátban jelezze nekem!
Köszi!
-
pc-user
senior tag
Keresek m2 kártyát, micro sd -t adnék cserébe: 1 gb micro sd "SD-CO1G Japan"; 2 gb micro sd "SD-CO2G Taiwan".
-
ServerWorks
aktív tag
Eladó:
Benq FP937s+ jó állapotú, nagyon szép képű DVI + VGA monitor!
19" / 4:3 / 1280x1024
-------------------------------2.5" 500GB SATA winchester + 2.5" MSI zongoralakk fekete USB 2.0 külső házikó
-
kisfer
aktív tag
Eladó pár kedvelt játék, mind eredeti.
Prince of Persia The Two Thrones
Sacred Gold
Far Cry
Prince of Persia Warrior Within
Battlefield 2Ajándékba kaptam őket, de már megvoltak a polcomon, így csak kipróbálva voltak hogy nem hibásak-e.
Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető állást keres.
-
csizs
aktív tag
60GB-os IDE HDD 2900Ft
-
ballor.hu
tag
PS3 Move starter pack eladó (Move Controller, PS Eye, Starter Disc) természetesen garis.
Apple iPad 16 GB, WiFi-s, ajándék eredeti Apple tokkal eladó. Doboza és minden tartozéka megvan, garancia is van.
Érdeklődni priviben.
-
ati012
őstag
válasz
RootRulez #12247 üzenetére
Most miért marketingoljak? (2% kedvezmény a helyesírási hiba javításáért)
Mindenki tudja hogy forradalmi áron vannak most a T-Systems MT35-ös számítógépek, meg azt is tudja mindenki hogy 7 db 1GB-os DDR1 memória után a 8. ajándék. Meg már azt is tudjátok hogy hány lába van a 3000+os AMD procimnak. Meg úgy vélem senkinek sincs Fiat Tipoja, legalábbis olyan amibe kellene injektor fej vagy egyéb alkatrész. ABIT GD8 alaplapot is ismeri már mindenki.szerk: ng0ofy: privi megy.
[ Módosította: bolondember ]
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
ati012 #12138 üzenetére
Az egyetem Agrártudományi kara indult tavaly az elektromos autó készítő BOSCH által szponzorált versenyen. Ők a kerekeket hajtották közvetlen 4 fúróval, ami nem hülyeség fogyasztás szempontból... Felvonómotorhoz, stb tudod mekkora akksi kellene?
Ha elektromos autót akarsz barkácsolni, akkor nekem is van már pár ötletem, írj egy privátot! -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
60-80GB-os IDE vinyó érdekelne, olcsón!
Üdv!
-
Sanyabá
senior tag
Eladó egy fekete Telenoros Nokia 6300,újszerű állapotban, 1 GB-os micro Sd-vel dobozában,minden gyári tartozékával!( 11 ezer ft)
-
lujó55
addikt
Ha van olyan kolléga aki vonattal ingázik Pest és Debrecen között hétvégi utazással azzal szivesen üzletelnék.
Részletek: pénteken délután, vagy este utazol Debrecenbe (esetleg szombaton) és vasárnap mész vissza Budapestre MÁV 2.o-on akkor a kezelt jegyed ne dobd kukába (amúgy sem bomlik le) hanem add el nekem! Kapcsolatfelvétel: privátban.
Bocs, hogy nem hardveres téma, de olyan jellegű hirdetéseim már mind rovatban vannak -
Laraxior
titán
LG W2753V-PF monitorom eladó sorba kerül. Váltás oka: kisebbre váltok
specifikációk:
# KÉPERNYŐ ÁTMÉRŐ: 27"
# FELBONTÁS: 1920x1080
# KONTRASZTARÁNY: 50000:1
# FÉNYERŐ: 400
# VÁLASZIDŐ: 2ms
# DVI CSATLAKOZÓ: Igen
# FORGATHATÓ: Igen
# SZÍN: Fekete
# SZÍNEK SZÁMA: 16,7 millió
# HDMI: IgenGyönyörű lakkfekete,érintőgombos,amely ha érzékeli hogy szeretnéd piszkálni,megvilágítja piros leddel a gombokat. Pixelhibamentes. Dobozában.
Beszámítás van...(monitorból max 1680x1050 felbontás) más hardver jöhet... -
levi1108
aktív tag
-
Mizsala
tag
válasz
kolanda #12256 üzenetére
Laraxior jól mondja, nem kell, de arra érdemes figyelni hogy az új A kategóriád végére is a régi B-s érvényességi dátumod kerül annak ellenére hogy új jogsit kapsz. A jogsi természetesen személyazonosításra jóval hosszabb ideig jó lesz a csere miatt, de hát az meg kit érdekel
Szóval ha az alkalmasságid végefelé jársz, érdemes újra csináltatni, ha már úgyis fizetsz az új jogsiért a kategória szerzés miatt.Szerk: Más téma, még nem kaptam egyetlen router ajánlatot sem, van egyáltalán valakinek?
-
drater
tag
Eladó xbox 360 Piros
120Gb vinyó.Akit érdekel dobjon egy Pü-t és bővebb leírást adok.
Kérésre képet is tudok küldeni. Debrecenben pedig ingyen házhoz viszem így ki is lehet próbálni.Warezért bejegyzek egy figyelmeztetést. Ahogy nézem nem az első...
[ Módosította: #65675776 ]
-
GNKING
tag
Eladó az alábbi pc:
Giga X48 DS5 doboz, tartozékok ok, no gar. 22000Ft
C2D E8400@4Ghz 1,3V + Scythe Infinity + 2x12cm venti, doboz, tartozékok ok 28000Ft
Geil Ultra 2x2GB 1066Mhz CL5 2,2-2,4V@2V 1066Mhz CL5 5 5 15 doboz ok no gar 15000Ft
2xSapphire 4850 Toxic, doboz tartozékok ok no gar 43000Ft
Chieftech GPS-500AB A no gar 10000Ft
-
CséZé
őstag
ha ügyes vagy, akkor alku is belefér.
-
Madn!ght
addikt
Eladó hangtechnika:
(karaoke bulik lebonyolítása céljából, végül max 10-szer lett használva, újszerű műszaki/esztétikai állapotban):
- Végfok: Castone CPA800B 800W
- Hangfalak: Reloop RSP-30 (dupla 40-es mélyekkel) (2x400W)
- Zenekari keverő: Behringer Xenyx 1202
- Mikrofonok: 2 db Beyerdynamic Opus 29, 1 db AKG D880M (mindegyikhez XLR kábel)
- 2 db 5m-es Neutrik csatlakozós (speak-on) hangfalkábel, 2 db neutrik csatlakozós masterkábel (jack-xlr)- esetleg dj pult is: (2 db pioneer cdj100s+Behringer DJX700, Sony mdr-z700)
-
Borosz
őstag
Eladó csíkozós PCIe VGA-k:
- Gigabyte 7600GT Silent Pipe-II 256MB
- Inno 7600GS Gigabyte 7600GS paszív hűtésével
- Inno GF6800 gyári ventis hűtésselMindhárom csíkoz, de bootol. 1500Ft a három.
Keresek max. 10K-ig használt PCIe Nvidia VGA-t a következő hét folyamán...
-
_seth_
veterán
válasz
_seth_ #12191 üzenetére
Eladó:
i-Smart Turbo Sim - 2e
Canon IP1500 nyomtató beszáradt fejjel, legtöbbet ajánló viheti
Epson DX4400 működőképes multifunkciós nyomtató, szintén a legtöbbet ajánlóé
USB Rack IDE 2,5" új - 1,5eAkvárium cuccok eladóak!
-Aquael Fan1 Plus akvárium szűrő (60-100L-es akváriumhoz) jó állapotban, dobozában 2e
-Aquael Automata melegítő 50W (60-100L-es akváriumhoz) jó állapotban, dobozában 1,5e
-Aquael 25W melegítő (27-54L akváriumhoz, teknőshöz), jó állapotban 1e
-Akvárium 54L, ragasztott üveg -2e
-Resun akvárium szűrő (60-100L akváriumhoz) szivacs+aktív szén szűrés 1,5e
-Resun membrános levegőpumpa akváriumhoz, teknőshöz 1e
-Sera 59 centis akváriumhoz való neon cső 2e(volt nagyon tuti vevő akinek már csak 2 nap kell és viszi egybe az egészet de azóta is itt van minden)
Kijelzővédő fóliák mobiltelefonokra! Priviben érdeklődj!
-Opel Vectra B alkatrészek: BC kijelző és elektronika, 5 ajtóshoz tetőkárpit, hátsó ülések kompletten (könyöktámaszos plüs verzió), fekete műanyag kilincs 1 garnitúra
-Opel Kadett E alkatrészek: priviben érdemes érdeklődni, még sok cucc van
-Riasztó és központi zár vezérlő CS13 két távirányítóval, ugrókódos, indításgátló relével, ütésérzékelővel és leírással 4e
-ISO hangszóró csatlakozó autóba 0,5e
-ISO táp csatlakozó autóba 0,5e
-Opel F16-os 5-ös váltó 394-es 9e
-Xenon H7 alkatrészek, égő, trafó ?-Női fehér 1x használt 37-es méretű korcsolya 2e
Lehet vinni mindent! Csak olyannak teszek félre bármit is akit ismerek.
-
zolikaDB
veterán
Nem tudja valaki, hogy melyik az az oldal, ahol rákeresve egy website-ra, meg tudja mutatni azok legrégebbi verzióit is?
-
Cybertrone
veterán
2*256mb DDR400-as ram piri pénzért eladó!
-
trl_master
tag
Samsung HD502HJ 500GB 3,5" HDD eladó! Sentinel szerint 100/100-as!
6.5k -
kolanda
tag
Én is szeretnék A- kat jogsit kezdeni hamarosan, esetleg tudtok tapasztalatból ajánlani valami jó iskolát? Az ár is fontos, szeretném minél olcsóbban megúszni
-
GIJoe
addikt
Üdv! Keresek Jóárasított Nokia E52t, keresem azt a ph usert aki a notebookstore-ban dolgozik...
GIJoe
-
z0d1AK
nagyúr
Keresek jóárasított LGA775-ös alaplapot integrált VGA-val és DDR2 támogatással.
Esetleg 1GB DDR2 memóriát! -
sNORh
addikt
Eladó édesapám SonyEricsson D750i telója vagy csere speciális hardverre:búvárszivattyúra -
Mizsala
tag
Sziasztok! Wifi routert keresek, privátba dobjatok pontos típust és árat. Egy 1MB-os ADSL-t szórna, szóval nem a sebesség, de inkább a hatótávolság a szempont
Köszi előre is! -
RootRulez
félisten
válasz
werszomjas #12246 üzenetére
bakker én is épp ezt akartam írni.
feltűnt, hogy csak simán "..."
-
ati012
őstag
-
mezis
félisten
válasz
Manitou #12241 üzenetére
Így van !
Nemrég teszteltem rutinos vezetők KRESZ tudását. Egyetlen kérdésem az volt, hogy mennyivel szabad száguldozni lakó, üdülő övezetben. Senki nem adta alább 30-nál !
Pedig naponta járnak ilyen helyen. (Ti tuggyátok ?) Az ugyanide vonatkozó parkolásra vonatkozó szabályt már meg sem mertem kérdezni.
Pár ilyen kérdést gondosan elhelyezve a tesztlapra, biztos kasszasiker (pótvizsga).
-
_Fonzy_
tag
Asus notihoz nincs véletlen valkinek töltője kölcsönbe úgy kb 1,5 hétre? (F3T, X51R..stb)
-
Manitou
veterán
válasz
simonzé #12218 üzenetére
Az oké, hogy elvileg alkalmatlan vagy akkor, de a valóságban nem veszik el a meglévő B-s jogsidat. Mellesleg az A kategóriás kreszvizsga egy része teljesen más mint az autósokra vonatkozó.
A másik meg hogy attól hogy valaki rutinos vezető, még simán csinálhat sok hibát a kreszvizsgán, az nem jelent semmit.
-
pjoey
tag
Eladó :
- CD-DVD Tartó Alukoffer 300-as
- 4db 14"-os 5x112-es Gyári Mercedes Alufelni
- Nokia 8800 Sapphire Arte C. független
- 1db 128Mb-os Ddr333-as memó
- Siemens C45
- Sony Ericsson F 305 fehér -
torcsrent
tag
Athlon II x2 250 procim eladó
10500 huf -
INMOTEP
őstag
Még mindig keresek valakit aki tervez a Jövőhét elején Debrecenből -Nyíregyházára utat......( egy Lcd monitort kellene elhozni )
Eladó 5 db 20 gb os hdd .Ár: 1200 Ft / db ( van pár db 10 gb os is még )
Érd Priv
-
colt
csendes tag
Sziasztok keresek am2-es 2magos procit olcsóbb fajtát mind1 milyen priviben várom az ajánlatokat!
-
z0d1AK
nagyúr
Eladó hardverek:
Abit BW7 S423 alaplap
Intel Pentium 4 1,5GHZ/256/400/1.75V CPU (SL5SX)
2x256MB SD RAM
512MB SD ram
Inno3D Fx5200 VGACooler Master CM690 11000ft
Prestigio Multipad PMP5070C 7" Android tablet 39500 -
mrbig25
őstag
Eladó:
■ MSi 785GM-E65 - doboz, minden tartozék, ~2év gari - 17000Ft
■ AMD Phenom II X2 555 @ X4 B55 (3.6GHz@1.35V) - dobozában, több, mint 2,5év garival - 22000Ft
■ CoolerMaster Hyper 212 Plus - dobozában, mindenével - 6000FtEgyben 41000Ft-ért vihető.
Egyelőre egyben szeretném eladni, de mehet külön is, ha mindenre van jelentkező.
Cserébe érdekel garanciás -csak és kizárólag- Intel LGA1156-os mini ITX alaplap és Intel Core i3 530/540 processzor, értékegyeztetve.Részletekért privi!
-
Kryczek
aktív tag
válasz
levi1108 #12215 üzenetére
2 évig teszteltem autókat, egy internetes magazin cikkeihez. Köszönöm szépen elég dacia logant meg testvéreit próbáltam ki hogy tudjam milyen "komoly" termékek. rémálmomban ne jöjjön elő, milyen gyártási hibákkal találkoztunk, alaposabb szemrevételezés után.
nagyon szivesen mesélek....a kresz témához meg annyit, hogy hiába vezetek 10 éve, balesetmentesen, igen sok km-el a hátam mögött, azért egy autóban, meg egy kis rajzos programban a pc-n ugyebár egy szituáció mégsem ugyanaz
-
ng0ofy
KORREKTOR
- zalman 5.1 füles
- creative X-Fi XtremeGamer hangkártya
- számítógépház
- am2 alaplap
- am2 sempron processzor hűtővel
- am2 processzorhűtő AC Alpine64
- régi kacatok, 486-os, stb.Jogsi: Ha buksz a KRESZ-en, akkor nincs érvényes KRESZ vizsgád, de a jogsid nem veszik el, csak ha nem mész át a pótvizsgán sem. A tanfolyamot pedig kötelező végigjárni vizsga előtt... ):
-
csizs
aktív tag
Noti DDR2 667MHz-s 2GB duplaoldalas ram
Noti DDR2 800MHz-s 2*1GB ram
1000GB 5400RPM Samu Sata2 HDD 2.5 év gar kiskerbe. -
_seth_
veterán
Hol lehetne 80x60-as posztert nyomtatni? (olcsón...)
-
simonzé
addikt
válasz
Kryczek #12211 üzenetére
A jogsis kérdésre a válasz lentebb van.
Aki kishitű, ne akarjon motoros jogsit. A józan ész szerint ne legyen jogsija annak, aki a KRESZT sem képes megjegyezni!
A Dacia ügyről meg annyit, hogy az Európai autómárkák között két éve kimagasló, 20% feletti éves növekedést produkál mind kelet, mind Nyugat-EU-ban. Az általad "francia-román szar"-nak titulált Dacia MPV vagy Duster modelljét más logó alatt reális álomautónak is nevezhetnénk, ha lenne halvány fogalmad arról amit beszélsz akkor ezt tudhatnád.
No offense, csak a hülyeség irritál. -
simonzé
addikt
Két napig használt LG Cookie Fresh új gazdit keres.
Karcmentes, pormentes, a PH-soknak természetesen kedvezmény jár. -
simonzé
addikt
válasz
Manitou #12214 üzenetére
Teljesen igaz. Ha nem mész át a KRESZ vizsgán, akkor alkalmatlan vagy a járművel történő közlekedésre, így bukod a meglévő jogsit is amíg újra le nem vizsgázol sikeresen.
Csak a szintén bukott pótvizsga után veszted el a jogsit.
Miért buknál meg ha rutinos vezető vagy BTW? -
levi1108
aktív tag
Jó olvasni azt, hogy egyes emberek mit írnak a Dacia-ról, miközben fogadni mernék, hogy még 1-be se ültek, és nem is vezették...csak a neve miatt mondják, ezen csak nevetek.
Amúgy szerintem az is hülyeség, hogy elvennék a B jogsit ha meghúznak A kreszen....
Még annyi, hogy hamarabb vennék Dacia-t, mint Suzikit...
-
Laraxior
titán
válasz
ServerWorks #12212 üzenetére
mit tol ez a masina? pár eredmény van? jófélének tűnik
-
ServerWorks
aktív tag
eladó szerverem (új) blade rendszerre átállás miatt:
AMD Opteron 8435 six-core (hexa-core) 2.6GHz CPU [link]
SUPERMICRO H8DME-2 alaplap (4x PCI-X133, 2x PCIexpress x8, 6ch SATA-2 RAID, dual port GbE LAN, ATI ES1000 16MB VGA, 6x USB 2.0)
CoolerMaster HeatPipe cooper PWM 2U FAN
8x 2GB (16GB) DDR2 registered ECC 800MHz RAM
LSI 4ch SAS / SATA-2 RAID PCIe x8
1x 147GB Seagate Cheetah 15k rpm SAS winchester
DVD-ROM
700W HiPRO ATX/EPS PSUcsere/beszámítás: APPLE Mac Pro, MacBook Pro, iMac
-
Kryczek
aktív tag
na látom az autós felvetésem robbantott. na mind1 a lényegre meg senki nem válaszolt. konkrétan az érdekelne, h mi igaz abból h ha elkezdem az "A"-s motoros jogsit és meghúznak mondjuk kresz-en, akkor elveszik e a meglévő "B"-set is? mert akkor rohadjanak meg hozzá se kezdek. erre tessenek válaszolni. köszi
(jah amugy nem azt mondtam h a suzuki nem jó, mert jó, de 4 millát nem adunk érte.)
(plusz egy kis olaj a tűzre: a Dacia Ügyben NO COMMENT, mert annyiért veszek valami használtautót, sokkal jobbat minthogy egy-francia-román szarért pénzt adjak. Sajna ez van azért van az a határ ami alá már nem megy az ember erkölcsileg.....) Autót ésszel kell venni ami a magyarok többségének sose ment.Az LG mobilokról meg annyit hogy nem rosszak, de itthon nem kelendőek. (mellesleg ne emlegessük már egy olyan prémium gyártóval 1 lapon mint a motorola)
-
bence78
aktív tag
Adóbevallás készítést vállalok!
Nem csinálta meg a munkáltatód az adóbevallásod? Fogalmad sincs, hogy töltsd ki? Drágállod a könyvelők 3-4 ezer forintos díját?
Fordulj hozzám, feleannyiért megcsinálom neked. Több száz bevallás van a "hátam mögött", tehát garanciát is vállalok.
Privátban keress!
-
wwhy
veterán
Eladók:
- Dell D430 újszerű, U7700 CPU-val, sok garival!
- vadiúj, bontatlan, piros, vezeték nélküli, optikai mini egér (1500)
- független, kifogástalan állapotú LG KE970 (5e)
- gyári állapotú, független Samsung U800 (9e)
- 3 hónapot használt Coolink Silent Savior HDD hűtő (2e)
- vadiúj gyári Intel 775 hűtő (1500) -
rspeti
csendes tag
hello!
Még mindig eladó:
Opel astra F tárcsafékes abs-es hátsó híd, kézifékkötéllel
AEZ 14" (4x100) Alufelni nyárigumikkal! -
CséZé
őstag
NEC ND-4550A DVD-író (PATA, fekete) - 3k
Sapphire HD 4830 - 14k
Intel E5200 - 10k
Giga EP35-DS3 - 11k
CoolerMaster RC590 - 13k -
kisfer
aktív tag
Eladó:
Prince of Persia The Two Thrones
Sacred Gold
Far Cry
Prince of Persia Warrior Within
Battlefield 2 eredeti játékok.Ajándékba kaptam őket, de már megvoltak a polcomon, így csak kipróbálva voltak hogy nem hibásak-e.
-
levi1108
aktív tag
Érdekel valakit egy HD 2600XT 256mb kártya?
A ventije valamiért nem forog... 4k -
izomhod
őstag
HDMI-DVI nexus kábel 3 m 1200 huf
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest