Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ati012
őstag
válasz
B-L-A-C-K #12394 üzenetére
Nem tudom mennyire figyelitek tevékenységemet, de igyekszem úgy csinálni hogy egy ilyen, egy olyan hirdetés. Ennek okát nem fejteném ki; de nem az a célom hogy szivassak ezzel bárkit is. De a békesség kedvéért itt van egy lista:
ABIT GD8 alaplap
DDR2-es memóriák
AMD 3000+ s939 proci
DDR1-es memóriák
T-Systems MT35 (2,6/512/80/DVD) számítógép
Wifly City 8G wifi adapter
Fiat Tipo 1.4ie személyautó -
bence78
aktív tag
csatlakozom az előttem szólokhoz, az elején még jópofa volt, meg vicces, de mostmár csak idegesítő, és inkább görgetem tovább az oldalt...
-
bobace
addikt
Eladó egy LG Optimus 7-es. Újszerű állapot (alig használt füles és töltő, a telefon fóliás), WP7, minden tartozék, gyári kártyafüggetlen, 9hó gar.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ati012 #12380 üzenetére
Szerintem, sokkal több dolgot adnál el sokkal rövidebb idő alatt, ha konkrétan az adott cuccaidat írnád ki, mert ha pl én keresnék az eladó cuccaid közül valamit, biztos nem a palacsintázóra kattintanék rá. De te tudod, csak kicsit már idegesítő...(amúgy igen én is beszívtam, ügyi vagy)
-
Zethepolee
aktív tag
Eladó noti:
Acer Travelmate 4502 LMi (Centrino M725 Pentium CPU 1.6GHz, 15" LCD, Mobility Radeon 9700 64MB VGA, 120GB HDD, DVD-Dual, 512MB DDR RAM, WLAN, kártyaolvasó, FireWire, TV-Out, XP Professional matrica, kb 2 órás akku, nagyon szép állapot, 1 hónap garancia.
Ár: 43.000HUF
-
eziskamu
addikt
válasz
PindurAnna #12385 üzenetére
Milyen törpék? Törpeharcsa?
-
hucsikoi
senior tag
válasz
PindurAnna #12385 üzenetére
A fiúk a bányában dolgoztak.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Valaki meg tudná mondani hol voltak tegnap a törpék a Fancsikából?
-
ServerWorks
aktív tag
válasz
fenergie84 #12377 üzenetére
Kingmax DDR400 1 GB
6 430.- Ft
8 038.- Ft
3 évMultimediatower
-
Adonimus
senior tag
Eladó Nokia 6131 és komplett pc.
-
fenergie84
addikt
válasz
ServerWorks #12376 üzenetére
Jó a kérdés...vágom
-
ServerWorks
aktív tag
válasz
fenergie84 #12364 üzenetére
egészen véletlenül nem egy bolthoz?!?
-
válasz
Kryczek #12373 üzenetére
ez meg privát akart lenni
a telefonos témához:
A vodánál pl ha elhagyod/ellopják/kútba dobod a telefonod és van érvényben lévő hűségnyilatkozatod, akkor szépen betelefonálsz, hogy tiltsák le a kártyát, majd 14 napod van rá, hogy a letiltott kártyát pótoltasd, és minden megy tovább (persze új telót nem kapsz). Amennyiben letiltatod és nem pótolod a kártyát, akkor bontják a szerződésed, kiszámlázzák a kötbéreket, majd ha nem fizetsz akkor eladják külső behajtócégnek a tartozást.
-
MarKoo
addikt
A szolgáltatót nem érdekli hogy ellopták, vagy átment rajta egy úthenger, és nem is számlázza ki ezért egy összegben. Azért történik a kiszámlázás, mert sokan azt hiszik, hogy eltűnt és onnantól kezdve nincsen fizetési kötelezettsége. Így 2 hónapos csúszás után a behajtási folyamat elér oda, hogy kiterhelődnek a telefonból hátra levő részletek plusz kötbér, amit egyezkedés során elengednek és egy kisebb összegű kötelező díjelőleggel helyettesítenek - ami annyit tesz hogy előre befizetsz a számládra legalább 10.000 ft-ot.
-
Kryczek
aktív tag
keresek vodafone-os mobilnetes modemet. csak modem kell simkártyám van. Csak Huawei jöhet szóba (régebbi szappan alakú: E220, vagy K3765 stick) akinek van az privátban irjon. üdv
-
levill
tag
Sziasztok!
Valami tényleg olcsó Wifi-s routert keresnék, olyan 3000ft körül. Nem kell neki nagy hatótávolság meg semmi, csak működjön.
1-2 napon belül át is venném Debrecenben valahol. -
drater
tag
Eladó egy Xbox 360 120Gb Pack
Továbbá Eladó még egy Q9300-as config.
Mindkettőről bővebb info PÜ-ben! -
RootRulez
félisten
Még mindig szeretnék 60GB-os IDE merevlemezt...
-
GIJoe
addikt
Lenovo IdeaPad Y560 350M4GBRAM320GBHDDATIHD57301GB 160.000 Ft ! Gamer Noti..
A Lenovo B560 pedig 130, elírtam! -
szasanyi
félisten
Keresek 1 db ATI HD5870/6870/5850 VGA-t GTX460 beszámításával.
-
Laraxior
titán
bizony-bizony...anno amikor ideköltöztem Debrecenbe,nekem is 2 éves hűségnyilatkozatos internetem volt amit áthoztam ide az akkori lakásomra.Jah,csakhogy ott még nem volt UPC bevezetve
akkoriban szüneteltetni sem lehetett így havonta 9900ft-ot fizettem a semmiért..."szerencsére" fél év múlva kiépült a Bethlen utcán a téma,így használhattam a netemet
-
fenergie84
addikt
DDR1 333/400mhz 1gb memóriát keresnék ismerősömnek, viszont csak számlás érdekelne, hova, kihez fordulhatok???
-
qfm
őstag
Amit kifelejtettem, ugyanez igaz a tönkretett előfizetéses telefonra is, annál is ha tönkrement (miattad, pl. beázás, törés, stb.), és bejelented ugyanezzel szívsz mintha ellopták volna, nálunk a családban ilyen eset volt. Egybe kiszámláztak mindent, az előfizetést, a telefont, mindent.
-
qfm
őstag
válasz
Drughi #12350 üzenetére
Szerintem teljesen korrekt az eljárás így. Azért kaptad annyiért a telefont mert szerződtél velük, tudod hányan hazudnák hogy ellopták?
Már sokszor bebizonyosult, hogy nem szabad azt mondani hogy ellopták, mert akkor egybe kell perkálni, meg kell mondani hogy elhagytad a simet, vagy sérült vagy akármi (persze a telefont nem említeni) és újat kérni (azzal egy időben hogy újat kapsz a régit is tiltják ha pl. azt mondtad hogy elhagytad, de tudtommal anélkül is bármilyen cserénél), <5000ft alatt utánad dobnak egyet, a szolgáltatást használod, a telefont meg lenyeled.
-
Nooki
tag
Eladó:
Asrock 775i65G alaplap
775 foglalat
AGP
DDR1
4k -
mrbig25
őstag
válasz
mrbig25 #12296 üzenetére
Eladó:
■ MSi 785GM-E65 - doboz, minden tartozék, ~2év gari - 17000Ft
■ AMD Phenom II X2 555 @ X4 B55 (3.6GHz@1.35V) - dobozában, több, mint 2,5év garival - 22000Ft
■ CoolerMaster Hyper 212 Plus - dobozában, mindenével - 6000FtEgyben ~40k.
Cserébe érdekel alsókategóriás Intel LGA1156-os processzor és/vagy LGA1156-os mini ITX alaplap, értékegyeztetve.Részletekért privi!
-
(Bundás)
addikt
válasz
Drughi #12350 üzenetére
Ez olyan mint ha ellopnák a kábel modemet a lakásból, attól függetlenül van szolgáltatás és fizetni kell érte.
Velem már volt olyan a T-online-nál, hogy kiadták behajtó cégnek az összeget (igaz az 15-20e Ft környéke, de szerintem lényegtelen), az meg is keresett egy plusz járulékos összeggel, felszólítással. Erről, ahogy kell elfeledkeztünk, de ~1-2 hónapon belül tisztáztuk az anyagiakat a T-online-al. Mint utólag kiderült Ők értesítették a behajtó céget és azok lemondtak még a behajtás járulékáról is. -
(Bundás)
addikt
D-sub kábelt keresek, akinek van privi pls.
-
GIJoe
addikt
ÚJ bontatlan csomagú LENOVO B560 (Core i3-380M 2GB RAM 500GB GeforceG310M) 134E Ft
A fenti B560 Nvidia nélkül 120.000 FT Szintén bontatlan csomag 1 év garancia!
ÚJ HP Compaq Presario CQ56 85.000 Ft -
Louies
aktív tag
Spanifer valakinek?
-
bodom87
tag
Vennék micro sd 8gb kártyát !
-
PLaci58
addikt
válasz
Drughi #12350 üzenetére
Csak megjegyzem, hogy ha a T már továbbadta a tartozást, akkor velük már nincs érvényes szerződésed. A behajtó cégnek nem sűrgős. Addig is kamatozik. Az 1 éves időtartam a bírósági eljárásnál lényeges. A behajtó cégnek bizonyítania kell, hogy időnként felvette veled a kapcsolatot. Ez lehet telefon, levél, bármi.
Nade a szolgáltatást bizony fizetni kell a szerződés lejáratáig, akár használod, akár nem.
-
Drughi
addikt
válasz
z0d1AK #12347 üzenetére
Mint mondtam, én megpróbáltam megegyezni velük.
de miért fizessek egy olyan szolgáltatást ami önhibámon kívül elveszett?
A telefont aminek a listaára 89ezer Ft volt, kifizettem volna mert azt megvettem, ellopták, ez így korrekt lett volna. Nade a szolgáltatást?...Több fórumon is emlegetik ezt az 1 éves elévülést, de azt hiszem a legjobb az lesz, ha bemegyek a T-hez. Bár a vodánál nem tudták megmondani, hogy édesanyám miért nem tud szerződést kötni náluk.
Az egy dolog, hogy én felkerültem a listára, ott a helyem, de a családra kiterjeszteni ezt... -
olbaidhun
őstag
Szevasztok srácok! Amilo mini laptophoz keresek szerelôt, sajnos nem kapcsol be .. párom pedig egyre veszélyesebb .. privátban jelezzen aki tud segiteni.
-
Mateee
tag
Eladó lim lom kacat!
Logitech vezetéknélküli bill +egér ex110: 3999 Ft [Logitech]
cordless desktop csak bill: 1999 Ft
Trust vezetéknélküli egér dokkolóval: 1999 Ft [Trust]
Floppy lemezek, formázatlanok
Lg cd olvasóLenor öblitő 5l-es koncentrátum 2 fajta illattal: 1800 Ft/fb
Ariel 5l-es mosógél (fehér illetve színes) 2400 Ft/db
Debrecen, Hajdúszoboszló házhozszállítással! -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Drughi #12344 üzenetére
Miért nem ajánlották fel? Miért kérted? Te is "elfelejtetted".
A T-t nem fogja érdekelni, hogy így, vagy úgy kapja meg a pénzt. Majd csak örül a végén. Elévülni meg nem hiszem, hogy elévülne, majd egyszer kopogtatnak egy sokkal nagyobb számlával. Vagy éppen valamilyen tulajdonodra ráterhelik.
Engem 300 forinttal baszogat vagy 4 éve a teszvesz, ami nem lett befizetve mikor kiraktak az oldalról...Valószínűleg felkerültél a szolgáltatók fekete listájára. és Te ezért nem tudsz vásárolni készüléket. Azt nem tudom, hogy ez a veled egy háztartáson belül élőkre, vagy közeli családokra ez mi módon vetül át.
-
vricsi78
csendes tag
Eladó egy 160 GB-os, 3,5"-os Samsung vinyó, sentinel szerint pár napot használva és 100/100-as. Ar: 5k
Nagyobbra cserélendő értékegyeztetéssel.Eladó egy Logitech Cordless Freedom Optical
Szép állapotban, csuklótámasz, vevő egység, egér, bill. (képeket kérésre készítek.)
Ár: 3kElad egy Cosmic 5.1-es fejhallgató
Ár: 4k -
Drughi
addikt
válasz
ati012 #12342 üzenetére
Máshol azt írják, hogy ha az utolsó figyelmeztetés, vagy felszólítás után eltelt az 1év, akkor elévült. Viszont ha 364 naponként küldenek egy levelet, akkor egy ideig aktuális lesz.
A történet a következő:
2008 nyarán vettem egy Tmobilos előfizut, egy telefonnal. A telefon listaára 89.990 volt, melyből helyben kipengettem 40 rugót.
A telefont év végén ellopták tőlem, kártyástól együtt.
Kártya letiltás megvolt és mivel, se telefonom, se számom nem maradt így én elfelejtkeztem a dologról.
Pár hónapra rá jött egy levél a T-től, hogy majdnem 160.000Ft-tal lógok nekik. Válasz: a telefon ára, plusz a 2éves hűségből hátramaradt kb 18hónap előfizetési díja.
Kérdem én, hogy miért nem ajánlották fel, hogy tovább vihetem az előfizetést miét kell nekem olyanért fizetni, amit letiltattam, mert önhibámon kivül, ellopták.
A lényeg, hogy eszem ágában sem volt fizetni, főleg, nem ennyit. Felajánlottam, hogy a telefon fenntmaradó árát kifizetem, de nem érdekelte őket.
Pár hónapra rá jött egy pesti behajtócégtől a levél, miszerint ők megvásárolták a tartozásomat, amely már egyéb költségekkel kiegészítve 200.000Ft
Egy emailt írtam nekik, hogy mégis miért ennyi és milyen kondícióik vannak.
Válasz azóta nem jött. Talán egyszer még küldtek még egy figyelmeztetést, de az utóbbi 1évben biztos hogy nem.
ezek szerint akkor elévült?Szerintem nem, mert édesanyám, aki egy lakcímen szerepel velem, nem tudott a vodánál előfizut kötni magának. Sosem volt még előfizuja, így hátralékja sem. A voda "segély" vonalán, nem tudtak segíteni, mert nem férnek hozzá az adatokhoz.
Kérdem én, akkor ki fér hozzá? Illetve, hogy tehetik ezt meg? -
werszomjas
addikt
1TB körüli külső vinyót vennék, főképp WD MyBook és társai érdekelnek, garancia legyen rá
Akinek van visítson
-
ati012
őstag
Kölcsönszerződésnél 5 év az elévülési idő.
Ha 1 évig nem zaklatnak a pénzért, akkor már vagy elfelejtettek vagy elévült.
Mobil cégeknek is van gondolom valami szerződésük behajtó irodákkal; ők biztos hívnak ha valami nem tetszik. A családtagokra meg nem kellene hogy kiterjesszék, az nem etikus. Engem 380 Ft-os Vatera tartozásért akartak beperelni.
Teljesen jogosan. -
werszomjas
addikt
Eladó!
Bang & Olufsen - MX4000 TV + Motoros állvány + VHSIdeális hálószobába, kisebb szobákba, a tv a távirányítóval forgatható.
-
Drughi
addikt
Valaki tudja, hogy mobilszámla tartozás esetében van elévülési idő és ha van, akkor az mennyi?
Illetve olyan lehet-e, hogy a fennálló tartozásról nem érkezett semmilyen levél kb 1éve, így a fizetés / megegyezés is lehetetlen, ennek ellenére az adós családtagjára is kiterjesztik a fekete listát, ergó ő sem vehet előfizetést. -
RexpecT
addikt
válasz
wiggen123 #12301 üzenetére
Árgépen nézz szét, én az enyémet egy nyíregyi webshopból rendeltem(www.digitalplaza.hu), itt nagyon korrektek, adják a 3év gyári garanciát is.Ha délig rendelsz és van raktáron akkor már másnap meg is kapod a cuccot.
A hülye azért nem vagyok meg ilyen helyeken +10-25% a netes vásárláshoz képest, de legalább meg lehet nézni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Irmscher 353 #12335 üzenetére
Gondolom nem 1000 ft-ért...
-
ati012
őstag
Vételár: 149.000 Ft
Gyártó: Fiat
Típus: Tipo
Évjárat: 1989/5
Okmányok jellege: Lejárt magyar okmányokkal
Műszaki vizsga érvényes: 2010/11
Futott km: 198.000 km
Kivitel: Ferdehátú
Állapot: Kitűnő
Üzemanyag: Benzin
Sebességváltó fajtája: Manuális (5 fokozatú) sebességváltó
Hengerűrtartalom: 1372 cm³
Teljesítmény: 51 kW, 69 LE
Szállítható szem. száma: 5 fő
Ajtók száma: 5
Klíma fajtája: Manuális klíma
Szín: Bordó (metál)
Kárpit színe (1): Világos szürke
Saját tömeg: 945 kg
Össztömeg: 1.490 kgÁllítható kormány, CD-s autórádió, centrálzár, dönthető utasülések, elektromos ablak, elektromos tolótető, fűthető szélvédő, manuális (5 fokozatú) sebességváltó, manuális klíma, plüss kárpit, tolótető (napfénytető), pótkerék, rengeteg alkatrész, biztonsági benzin kapcsoló.
Képek, leginkább a hibáit fotóztam:
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
werszomjas #12332 üzenetére
Nem plüssre gondoltam, hanem valami ilyesmire: [link]
-
B-L-A-C-K
titán
Továbbra is keresem azt a személyt akivel beszéltem privibe, hogy érdekelné a két db teknősbékám a kerti tavába...
Valamint nem tudjátok jó áron holt tudok venni telefon tokot Debrecenben? (Telefon: ZTE Blade)
-
bigmasterg
addikt
Eladó egy Superlux HD668B + AKG K240 velúr párna.
-
kolanda
tag
Eladó Sony Ericsson X10 Mini Pro T-függő, pár hónapos még fóliás a kijelző, makulátlan állapot. Ajánlatokat PM-be várok
-
inkubator
aktív tag
Szerintem
1., Miskolc-tapolca: Fürdő, bob pálya, csónakázó tó. 1-2 napot el lehet lenni ott.2., Kerékpártúra valamelyik nemzetközi kerékpár útvonalon. Az biztos hogy a Tisza mentén van egy pár, én biztos kipróbálnám. Bár az útvonalak térképei nem tudom hogy hol találhatók.
-
dew28
aktív tag
tudom off, de hova erdemes menni ilyentajt kirandulni? bukk, aggtelek, matra? szemelyes tapasztalatokat varnek elso sorban, egy par napos kikapcsolodasra
-
drater
tag
-
pitom
tag
Sziasztok!
Régi notebookba keresek 2.5" max. 30 GB IDE hdd-t. Ha lehet priviben.
-
hucsikoi
senior tag
Akinek van felesleges bontott téglája kérem jelezze nekem tüstént.
pohár: Várom a Te kérdéseid is.
-
levi1108
aktív tag
Eladó:
Antari F 80Z Alpha Füstgép 9k
EUROLITE MF-1 effektfény 8k -
GIJoe
addikt
Eladó: Új bontatlan 400W PFCs 12cm cooler Codegen táp+ két letesztelt működő 350W mercury+200W EC táp 5000 ért! (3 db)
Keresek:
Nokia E52t
ADATA 2.5" SSD SATA2 64GB (AS599S-64GM-C)-t -
SOAD19
addikt
Hali!
Nincs itt valaki, aki a National Instuments-ben melózik...?! Privátban keressen, ha lenne vki és tudna válaszolni pár kérdésemre. Holnap megyek állásinterjú féleségre, sikeres tesztírás követően.
Köszi és bocs az off-ért!
-
lamiki
senior tag
MSI RX1950PRO-T2D256 AGP videokártya
hibás, nem ad képet. Eladó, esetleg elcserélhető üres DVD-reValakinek van tapasztalata a különböző árveréses oldalakon 12-15 K kapható motoros láncfűrészekkel? Érdemes ezeket megvenni, mennyire bírják ezek (tűzifa vágásra kellene otthonra), vagy érdemesebb inkább 2x annyiért boltból?
-
csizs
aktív tag
Eladó:
Samsung F3 5400RPM 1TB HDD Sata2 9.5k - elvileg 2.5 év garos.
Noti 667 DDR2 2GB 2 oldalas ram. 3 nap gar 5.5k -
GÁRDA
újonc
Keresek socket m2-es procit.
Támogatotság:
AMD Sempron
AMD Athlon64
AMD AthlonFX
AMD Athlon64x2Debrecen és környéke előny,(próba),messzebbről csak után véttel tudom megvenni.
-
PLaci58
addikt
válasz
ati012 #12298 üzenetére
Találtam másik linket is : bosh-elektromobil
-
CséZé
őstag
CSAK MA AKCIÓ-t tartok:
NEC ND-4550A DVD-író (Fekete, IDE) - 2.5k
Sapphire HD 4830 512MB - 13k
Intel E5200@2.5GHz - 9.5k
Giga EP35-DS3 - 10.5k
Cooler Master RC-590 - 12k -
wiggen123
senior tag
Hol érdemes 32"-os LCD TV-t venni Debrecenben? Korrekt ár, garancia a fő szempont. MM "kicsit" drága
, akkor már inkább rendelek netről ...
Aktív témák
- MÁV topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen széket vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest