Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrix
csendes tag
Hello!
Sry ha volt már máshol ez a kérdés, de amit találtam ehhez kapcsolódót a hozzászolásokban az rajtam nem segített.
Szóval a problémám debian (kernel: 2.6.8-2-386) alá nforce4-hez tartozó driver telepítésével kapcsolatos. A drivert letöltöttem az nvidia honlapjáról, elindítottam az ''sh NFORCE......'' paranccsal, és végül is kaptam egy ERROR üzenetet az audio és a net telepítésénél is:
If you are using a Linux 2.4 kernel .... (ugyebár ez engem nem érint)
If you are using a Linux 2.6 kernel, please make sure that you have configured kernel sources matching your kernel installed on your system. If you speciefied a separate output directory using either the ''KBUILD_OUTPUT'' or the ''O'' KBUILD parameter, make sure to specify this directory with the SYSOUT environment variable or with the appropriate nvidia-installer command line option.
Eztán még leírja hogy nem sikerült az audio/net driver installálása és hogy a log fileba tudok bövebben utánna nézni, amiben igazából error ként csak ugyanez szerepel.
Előre is thx a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest