- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pali79
aktív tag
válasz
vadcoca #4769 üzenetére
A hdsentinel topicba azt mondták a smart alapján, hogy kábelhiba a legvalószínűbb. Kicseréltem az összes sata kábelt (nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik), hogy valóban ez volt a gond. Átmásoltam több mint 6GB-t és eddig minden rendben. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Pali79
aktív tag
válasz
vadcoca #4767 üzenetére
Megcsináltam minden meghajtóra.
-
Pali79
aktív tag
válasz
vadcoca #4765 üzenetére
Köszönöm!
0. BIOS alaphelyzetbe (tuning ne legyen): sose volt
1. adatkábel/csatlakozó KH: valószínűtlen, ujjak a kábelek és az alaplap sem régi, de megnézem adok neki kontakt spray-t
2. táp hiba: kábelek, csatlakozók , (esetleg tápegység): van valahol valami táp teszterem, megnézem
3. túlmelegedés (SMART-ból max temp ?): sose volt 40 foknál melegebb
4. vezérlő/vinyó: mindkettő lehetséges, de jó lenne kiszűrni, hogy melyik. A kérdés az, hogy miként.
Viszont a SMART böngészése közben észrevettem két vinyónál olyat ami jelenthet valamit, de én nem értem mit csak az errort látom benne:
-
Pali79
aktív tag
válasz
Jester01 #4760 üzenetére
Lehet azért nem látni semmit mert most raktam össze a kötetet újból. Megtanultam, hogy állítsam helyre a kötetet egy ilyen széthullás után. Most rendben van, de itt van két korábbi mdstat tartalma:
Personalities : [linear] [multipath] [raid0] [raid1] [raid6] [raid5] [raid4] [raid10]
md127 : active raid5 sdd[0] sdb[3](F) sda[2] sdc[1]
4395411456 blocks super 1.2 level 5, 512k chunk, algorithm 2 [4/3] [UUU_]Personalities : [linear] [multipath] [raid0] [raid1] [raid6] [raid5] [raid4] [raid10]
md127 : active raid5 sdd[0] sdb[3](F) sda[2](F) sdc[1]
4395411456 blocks super 1.2 level 5, 512k chunk, algorithm 2 [4/2] [UU__]A jelenség az, hogy üzemel a tömb rendben, de ahogy vagy a torrent vagy samban keresztül én akarok írni a tömbre először az egyik, pár másodperccel később egy másik vinyó esik ki a tömbből és mivel 2db vinyóval már nem működőképes le is áll az egész és nem elérhetőek az adatok egészen addig amíg újra össze nem rakom. Az, hogy mikor melyik vinyó esik ki teljesen véletlenszerű, hol egyik, hol másik.
-
Pali79
aktív tag
Szerintetek mitől lehet, hogy a debian alatt összeállított raid5 tömböm abban a pillanatban szétesik, ahogy írni kezdek rá. Legyen az torrent vagy a samba-n megosztott könyvtár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest