-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadcoca
tag
Az sdc szerintem kakukk, mindig ugyanott, LBA=9-nél dobja a hibát, illetve az ID 187 (uncorrectable error) sem 0.
Az sdb viszont elsőre KH-nak tűnik, mert eléggé random LBA-knál hibázik. Habár a DH (device head) mintha kb. egy csomóban lenne (e0, e0, e1, e1, e6). Szóval ez inkább passz, azért nézzen rá más is. -
bambano
titán
a dmesg szerint nem esik szét a kötet, az ext4 barrierekkel van valami baja, de nem értem, hogy mi, mert kevesebb, mint egy napja van csak ext4-em.
egyébként ugyanilyen samu diszkem pusztult meg, amire 1000 napot meg 98%-ot mondott a hdsentinel, most már hibátlannak mondja. úgy látom, a hdsentinel a maradék szavahihetőségét is eljátszotta nálam.
-
tlac
nagyúr
a gyártól oldaláról szedd le a tesztprogramot és futtasd le a vinyókon (archiválni viszont érdemes előtte)
bár most találkoztam egy olyan esettel seagatenél, hogy a hivatalos tesztprogramja azt mondta, hogy minden rendben, közben kb. 50 szektorhiba volt rajta a smart szerint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HP notebook topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest