- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadcoca
tag
Az sdc szerintem kakukk, mindig ugyanott, LBA=9-nél dobja a hibát, illetve az ID 187 (uncorrectable error) sem 0.
Az sdb viszont elsőre KH-nak tűnik, mert eléggé random LBA-knál hibázik. Habár a DH (device head) mintha kb. egy csomóban lenne (e0, e0, e1, e1, e6). Szóval ez inkább passz, azért nézzen rá más is. -
bambano
titán
a dmesg szerint nem esik szét a kötet, az ext4 barrierekkel van valami baja, de nem értem, hogy mi, mert kevesebb, mint egy napja van csak ext4-em.
egyébként ugyanilyen samu diszkem pusztult meg, amire 1000 napot meg 98%-ot mondott a hdsentinel, most már hibátlannak mondja. úgy látom, a hdsentinel a maradék szavahihetőségét is eljátszotta nálam.
-
tlac
nagyúr
a gyártól oldaláról szedd le a tesztprogramot és futtasd le a vinyókon (archiválni viszont érdemes előtte)
bár most találkoztam egy olyan esettel seagatenél, hogy a hivatalos tesztprogramja azt mondta, hogy minden rendben, közben kb. 50 szektorhiba volt rajta a smart szerint
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Autós kamera eladó
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest