Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Szia,
Olyan telepítőt töltsél le, mi tartalmazza a szükséges (non-free) firmware csomagokat:
https://cdimage.debian.org/cdimage/unofficial/non-free/cd-including-firmware/Szerk.: És ne az inteltől töltögessél le.
-
Ja OK, értem!
De csak az van, amit már megállapítottunk. Akkor ezt nem lehet megúszni, kell egy hálókártya. 
(#8933) kovaax
Ezen már túl vagyunk, a Kezdőben futottunk már egy kört, én javasoltam, hogy hozzuk át ide a thread-et, hátha nem minden Debianos olvassa a Kezdő topikot.
Én amúgy nem találtam a nonfree-ben sem a szükséges drivert ahhoz a hálókártyához, igaz a 10-esben sem, azzal viszont működik. -
Persze, hogy nem tudtad, de nem is olvastad ezek szerint!

Én csak ezt az egy fájlt másolnám penre kitömörítve persze, - fenti linkből -
ez egy későbbi hsz-ben volt:
Ez lenne az az opció. Úgy nem próbáltad, hogy a tar.gz.ben lévő mappát húzod csak rá pendrive-ra?Célszerű figyelned a részletekre, különben hatványozódik a szívás-faktor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De csak az van, amit már megállapítottunk. Akkor ezt nem lehet megúszni, kell egy hálókártya.