- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
válasz
bambano #9778 üzenetére
Köszi szépen a Kodis link tanulságos, gyakorlatilag a Kodibuntu előállítását írja le. Még lehet, hogy jól jön valamikor.
Félre érthető voltam, illetve át is gondoltam kicsit, hogy mit szeretnék. Rájöttem, hogy egy DE használatát nem fogom megúszni.
A kérdésem az lenne, hogy melyik DE-t javasolnátok, egy alapvetően szerver szerepkörű gépre, ami a legkisebb erőforrás igénnyel van. Tehát ha lehet a CPU használat közelítsen a nullához (láttam olyat, hogy csak az egér apró mozgatására 20-30%-ra felment a CPU). XFCE -t már próbáltam és ott szenvedtem a PulseAudioval, olvastam hogy LXDE-n sem települ alapból.Openelec-cel az a baj, hogy túlzottan csak a Kodira van kihegyezve. Annyira zárt, hogy –legalábbis nekem– túl nehéznek tűnik (és értelmetlennek), azt bővíteni. Bevallottan ez is a céljuk vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged