Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet19
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Köszi, egy kicsit megszenvedtem vele de azért csak sikerült. Leszedtem torrenttel a cinnamont és a mate-t is. A cinnamonnál megint nem stimmelt az sha de a mate-nél igen. Rufus-al nem sikerült olyan pendriv-ot írni amivel sikerült volna telepíteni rendesen egyik rendszert sem, még DD módban sem.
UEFI-ben pedig abszolút nem indult el, pedig mindent beállítottam a BIOS-ban, na de mindegy. Maradt az MBR és másodlagos lett az UEFI. Még jó hogy van ilyen lehetőség de amúgy nagyon le van butítva szegény laptop BIOS-a. Nem is tudom hogy a gyártónak mi volt ezzel a célja. Valószínű csak a win 10-re van kihegyezve a gép de szerintem az a létező legrosszabb win verzió.
Na mindegy, a lényeg hogy fenn van a Tessa Mate-el, és láss csodát, minden működik
.
Köszi mégegyszer minden segítséget.
Igen, live-ról csináltam a hdd formázást mert attól tartottam hogy a sok félbeszakított telepítés olyan partíciókat hagyott maga után, ami bekavarhat az új rendszer telepítésénél.Apollyon: köszi neked is a segítséget, sajnos későn jöttem ide olvasgatni, így leszedtem valami iso kreátort, és azzal sikerült megcsinálni egy 4gb-s pendriv-ra a bootolhatót. Előtte egy 8gb-el próbáltam de nem ment fel a rendszer sehogyan sem. Lehet a pendrive mérete bezavart neki, vagy valami gáz volt a 8gb-vel. Mindegy a másikkal sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.