- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet19
csendes tag
válasz
ubyegon2 #9061 üzenetére
Köszi, egy kicsit megszenvedtem vele de azért csak sikerült. Leszedtem torrenttel a cinnamont és a mate-t is. A cinnamonnál megint nem stimmelt az sha de a mate-nél igen. Rufus-al nem sikerült olyan pendriv-ot írni amivel sikerült volna telepíteni rendesen egyik rendszert sem, még DD módban sem.
UEFI-ben pedig abszolút nem indult el, pedig mindent beállítottam a BIOS-ban, na de mindegy. Maradt az MBR és másodlagos lett az UEFI. Még jó hogy van ilyen lehetőség de amúgy nagyon le van butítva szegény laptop BIOS-a. Nem is tudom hogy a gyártónak mi volt ezzel a célja. Valószínű csak a win 10-re van kihegyezve a gép de szerintem az a létező legrosszabb win verzió.
Na mindegy, a lényeg hogy fenn van a Tessa Mate-el, és láss csodát, minden működik.
Köszi mégegyszer minden segítséget.
Igen, live-ról csináltam a hdd formázást mert attól tartottam hogy a sok félbeszakított telepítés olyan partíciókat hagyott maga után, ami bekavarhat az új rendszer telepítésénél.Apollyon: köszi neked is a segítséget, sajnos későn jöttem ide olvasgatni, így leszedtem valami iso kreátort, és azzal sikerült megcsinálni egy 4gb-s pendriv-ra a bootolhatót. Előtte egy 8gb-el próbáltam de nem ment fel a rendszer sehogyan sem. Lehet a pendrive mérete bezavart neki, vagy valami gáz volt a 8gb-vel. Mindegy a másikkal sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest