- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zed895
csendes újonc
válasz
bambano #8883 üzenetére
Oke, ez logikusan hangzik, de hogyan allitom be a -jar kapcsolot? Problakoztam ezzel:
hellowolrd.jar ikonjan jobbklikk, "open with other applications", mivel alapbol nincs a listan megadom neki, hogy
/usr/bin/java -jar
Es ekkor sem csinal semmit. Az a gond, hogy annyi ilyennek problakoztam mar, hogy mar van 6 javam a listan, de egyik se latom, hogy micsoda (pl. benne van e a -jar kapcsolo), mivel egyszeruen nem szerkeszthetoek, csak kivalaszthatoak. Pedig tudom, hogy trivialis a megoldas mert kb. egy eve volt ugyanez a problemam (akkor Minecraft miatt kellett a jar-t futtatni) es akkor is megoldottam valahogy, de nem emlekszem, hogy hogyan es azota uj alaplap miatt uj rendszer van (az is debian volt cinamonnal).Amugy mar azt sem tudom, hogy executable legyen vagy ne az akarmi.jar file...
Koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest