-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
ááááááá, tanker zrubi .....
... a debian full beconfig-ot hagyom sullyedni..... biztos valamit rosszul csináltam, azé montad ezt..... :
rii: ''.........elsikoltotam magam a debian linux nevű topicban, és csak süllyedt-süllyedt............''
zrubi: ''.........Ez is el fog sűllyedni, ha így folytatod... .........''
1. ezen a egér összekadáson lehidaltam,...... nekem eddig mindig jók volatk. ....
ööööööööö.... hol kell leállitani a gdm-et... ugye nem valami gdm-stop..... a rc.2-be a link-et törölni kell.... nem .........?
2. grps net-et kell linux alá.... valamikor valamaleyik topicban valaki mondott erre valamit, csak nem tom mi volt az .....
3. tankeeeeeeerrrr .........
4. finom az ápété..... teccik.....
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox tulajok OFF topicja
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest