-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Siriusb #8475 üzenetére
Régen én szerettem a KDE-t, mostanában csak időnként vetek rá néhány pillantás. (a böngetője régebben etalon volt) +Qt felület néhol jobban teljesít mint a GTK.
Én is több asztali környezetet/ablakozót használok Xfce+Fluxbox, kis KDE, Mate, Openbox, de Gnome-ra készült csomagokat is kipróbálok néhaBe lehet állítani valahol, hogy kapja értesítést (email-ben vagy hasonló) a fontos biztonsági frissítésekről?
-
törölt tag
válasz
Siriusb #8475 üzenetére
Elfogadni elfogadom, ezzel nincs gond, sohasem akartam senkit megtéríteni, hogy használjon mást, csak ezt a fajta ragaszkodást nem értem. Egyszerűen nem találom ezekben a cuccokban azt, amiért érdemes lenne foggal-körömmel ragaszkodni hozzájuk.
Persze, ha valami tetszik, nem szívesen váltom le (lásd firefox, bár ott egyéb oka van), de hogy csak a megszokás kedvéért visszaváltsak egy esetleg már nem supportált rendszerre...
És rengeteg ilyet látok, hogy "eddig a jobb felső sarokban volt a window close, most a balban, ezért inkább maradok a réginél".
Ezért értetlenkedek, ha ilyet látok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Cyberpunk 2077
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tőzsde és gazdaság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest