- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen asztali médialejátszót?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
Régen én szerettem a KDE-t, mostanában csak időnként vetek rá néhány pillantás. (a böngetője régebben etalon volt) +Qt felület néhol jobban teljesít mint a GTK.
Én is több asztali környezetet/ablakozót használok Xfce+Fluxbox, kis KDE, Mate, Openbox, de Gnome-ra készült csomagokat is kipróbálok néhaBe lehet állítani valahol, hogy kapja értesítést (email-ben vagy hasonló) a fontos biztonsági frissítésekről?

-
törölt tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Elfogadni elfogadom, ezzel nincs gond, sohasem akartam senkit megtéríteni, hogy használjon mást, csak ezt a fajta ragaszkodást nem értem. Egyszerűen nem találom ezekben a cuccokban azt, amiért érdemes lenne foggal-körömmel ragaszkodni hozzájuk.
Persze, ha valami tetszik, nem szívesen váltom le (lásd firefox, bár ott egyéb oka van), de hogy csak a megszokás kedvéért visszaváltsak egy esetleg már nem supportált rendszerre...
És rengeteg ilyet látok, hogy "eddig a jobb felső sarokban volt a window close, most a balban, ezért inkább maradok a réginél".
Ezért értetlenkedek, ha ilyet látok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Crimson Desert
- BestBuy topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo T14s G2 Core i5-1145G7 Touch 16Gb Ram Intel Iris Boltból számlával Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest