Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Penty

aktív tag

válasz spammer #7838 üzenetére

Nálam azért ennél még több van... :DDD
    Jelenleg a képnézegetőt próbálom lecserélni. Ez az egyik olyan sokszor használt program, ami feleslegesen tartalmaz gui-t. A qiv, pqiv, feh meg hasonlók között nézelődöm.
    A gui-s network managert már lecseréltem wicd-curses-re, a Kate-t vim-re, az Okulart az általad javasolt zathurára. Bár még sokat kínlódom, de a ranger is megyeget, igaz, sokat kell még tanulni, hogy pikk-pakk menjen minden, amit akarok... Néha még hiányzik a gui-s verziójú fájlkezelő, de majdcsak belejövök.
    Mindeközben az i3blocks konfigját, illetve hát a hozzá tartozó battery, wifi, memory stb. szkripteket módosítgatom a saját szájam íze szerint, illetve néhány esetben teljesen újat írtam helyettük. Mindemellett magának az i3-nak a konfigját is alakítgatom, hogy ott is úgy menjen minden, ahogy szeretném.
    Nem is tudom, mikor foglalkoztam ennyit a gépemmel, illetve hát az oprendszeremmel. De mindegy, egyszer kell megcsinálni, aztán utána megint nyugi lesz. Egyelőre még ott a KDE, ha nagyon beakadnék valamibe

Új hozzászólás Aktív témák