- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Apple MacBook
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
spammer #7838 üzenetére
Nálam azért ennél még több van...
Jelenleg a képnézegetőt próbálom lecserélni. Ez az egyik olyan sokszor használt program, ami feleslegesen tartalmaz gui-t. A qiv, pqiv, feh meg hasonlók között nézelődöm.
A gui-s network managert már lecseréltem wicd-curses-re, a Kate-t vim-re, az Okulart az általad javasolt zathurára. Bár még sokat kínlódom, de a ranger is megyeget, igaz, sokat kell még tanulni, hogy pikk-pakk menjen minden, amit akarok... Néha még hiányzik a gui-s verziójú fájlkezelő, de majdcsak belejövök.
Mindeközben az i3blocks konfigját, illetve hát a hozzá tartozó battery, wifi, memory stb. szkripteket módosítgatom a saját szájam íze szerint, illetve néhány esetben teljesen újat írtam helyettük. Mindemellett magának az i3-nak a konfigját is alakítgatom, hogy ott is úgy menjen minden, ahogy szeretném.
Nem is tudom, mikor foglalkoztam ennyit a gépemmel, illetve hát az oprendszeremmel. De mindegy, egyszer kell megcsinálni, aztán utána megint nyugi lesz. Egyelőre még ott a KDE, ha nagyon beakadnék valamibe
Új hozzászólás Aktív témák
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hunt: Showdown
- Autós topik
- The First Berserker: Khazan
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged