- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
bambano #7780 üzenetére
Azért erre ne vegyél mérget.
A radeon bug miatt felraktam a backportsból a 4.4(?) kernelt. Aztán egyszer frissült is, és szólt, hogy a 3.16-os kernel nem kell már, szedjem le autoremove-val. Közben a bug javult, úgyhogy inkább a backportos kerneleket szedtem le, bp repoval együtt. Reboot. Na, ezután is azt mondta, hogy nem kell már a 3.16-os kernel, autoremove-oljam. Mondok biztos több van belőle (volt *-common és *-amd64 is), úgyhogy autoremove. Na, erre mondta, hogy a futó kernelt nem praktikus leszedni. Abortáltam. Aztán apt-get -f install, mire pár autoremove-olt kernel közeli csomagot vissza is rakott rögtön, és aztán megjavult minden. Szóval össze tud zavarodni a backportos repótól is, bár ki tudta javítani a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile (ARPG)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Metal topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest