- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED monitor topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
válasz
stopperos #5934 üzenetére
Nos, leszedtem a qbittorrent-nox-ot, meg kiszedtem a transmission-daemont az autostartból. Eltávolítani még nem távolítottam el viszont.
Feltettem a Deluge-daemon-t. kicsit macerás beállítani, de végre sikerült
szimpatikus a webes felülete, de a démonhoz csatlakozni horror volt mire rájöttem xD
Amúgy feltettem a Windows-os Deluge-t is. Nos valahol olvastam, hogy az is képes csatlakozni a Deluge-daemon-hoz, szerencsére olvastam sokat a témában és rájöttem, hogy ki kell szedni egy pipát és csatlakozik a távoli deluge-hoz
Sikerült így megoldani az autoadd-directory-t is, mert azt meg ugye nem lehet beállítani webUI-n keresztül.
A segítségek amik jól jöttek: [link]
link1Köszi a kliensért stopperos.
Ahogy elnézem ez a kliens se támogatja a statisztikákat... De sebaj, majd megnézem, hogy jobban müködik-e mint a transmission, ami feszt hibával száll el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Classic / Xbox 360
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest