-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz
bambano #5866 üzenetére
Be lehet a minimal steps-et kapcsolni, így minimálisra lehet csökkenteni az egy körben frissülő csomagokat.
De frissítéskor csak akkor kérdez, ha config fájlt akarna felülírni (unattended esetén ilyenkor az N-betűt fogadja el). A szolgáltatás újraindítást meg nem tudom hogy csinálja, nekem csak a security frissítések jönnek így. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #5866 üzenetére
Oké, ne frissüljön semmi fontos, elég ha a böngésző meg a flash. Ezek kérdés nélküli frissítése csak nem dönti be a rendszert?
Amúgy Gnome3-as Debian zokszó és kérdés nélkül engedi az automatikus frissítéseket a háttérben, őket nem zavarta ez a kérdés.
Mondjuk mikor néha kérdez valamit mondjuk konfig fájl különbözőség miatt az apt és lehet választani 6-7 lehetőség közül, ott igazából én is tanácstalan vagyok és jobb ötlet híján nyomok egy igent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest