- Megjött a REALFORCE legfrissebb, Topre kapcsolós klaviatúrája
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- 300 Hz fölé merészkedik a Philips olcsónak ígérkező monitora
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Három év után elvette az XPU Managert a Flex és a Max gyorsítóktól az Intel
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
bambano #5710 üzenetére
2 napja szívok vele, nem értek hozzá, és gyakorlatilag próbálkozásokkal (és baromi sok olvasással) sikerült életre keltenem 3 nap alatt FlexGet-et (mert minden guide egy frissítés miatt használhatatlan), hogy az letöltsön azt és úgy ahogy én szeretném. De fogalmam sincs, hogy miért, elindítom Daemon-t majd statussal megnézem megy, aztán 2 perc múlva már nem megy, fogalmam sincs, hogy most működik e, vagy sem, néha működik, néha nem. Nem kellett volna működnie, reggelre viszont mutatta, hogy megfelelő időpontokban berakta torrentet.
Letöltésnél meg olyan mappát hoz létre ami nem az enyém, holott be van állítva daemonnál a fhnevem, és abszolút lövésem sincs, hogy flexget, vagy transmission hibája e.
Mivel tényleg nem értek hozzá, azt hittem esetleg át kell írni valahol egy "root" stringet "fhnévre", de mivel ennél sokkal bonyolultabb részemről jegelem, így is többet szívtam vele, mint amennyit terveztem úgy, hogy aki ért hozzá 2,5 perc alatt megcsinálja többieknek egy guideban, szóóóval inkább várok még, mielőtt tönkre teszem a ketyerémet.
köszi azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest