-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
1568: Xfce 4 -et futatok debian alatt és xfce4 alatt indítottam egy terminált, átjelentkeztem root-ba és akkor probáltam elindítani a gvim -et, de nem sikerült - a hibaüzenetet már irtam...
Szóval ez a problémám, grafikus felületről miért nem tudok elindítani egy grafikus programot terminálból ha rootként vagyok bejelentkezve???
Hangsúlyozom, sima userként terminálból el tudom idítani a gvim-et.
1569:
Nem állítottam be a documentumroot -ot.... igazából nem sok mindent állítottam be... Többé kevésbé csak a jelszavakat és a mysql felhasználókat...
pontos verzió:
''Apache/2.2.3 (Debian) PHP/4.4.4-8 Server at localhost Port 80''
google-n nem néztem ,de most utánna járok a dolognak...
Mégvmi:
Hogy lehet kilőni az exim -et v. valami ilyesmi a neve? Induláskor jelenik meg MTA indítása: exim asszem, ez nekem nem kell, szeretném leállítani de nem tudom hogyan kell.
( Ráadásul mióta kiszedtem a mysql serverből a felesleges felhasználókat már induláskor azt is kiírja, hogy nem tud belépni a serverbe - kell a ráknak ez a mailes szemét )
Előre is köszi!
Forest
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest