Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Super! Ezek szerint nem volt elég csak a fw felrakása, ill jobb is így, mert újabb kernellel tutira működik a dolog, mármint a mostani és ha más új akármi kerül még a gépbe.
Kíváncsi leszek majd a rendszerre, hogy miben más.
Lehet, hogy észre sem veszel semmit! Max ha a DE is frissült. Én is befejeztem nemrég az új SSD-re telepítést, régebbi verziót raktam fel, hogy ugyanolyanra konfigoljam, mint amit használtam, de menet közben inkább csináltam főverzió frissítést....ja szóval az a lényeg, hogy kb pár menüpont meg picit a kinézet változott a Cinnamon DE-ben, de az a jó, ha a rendszer működésében nem látsz semmi változást!
(már persze, ha minden működik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(már persze, ha minden működik)