Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kovaax
    őstag

Válts szolgáltatót szvsz... UPC-vel csak a gond, csak a baj... legalábbis én csak ezt hallom vissza.
    Próbáltad ugyanezt az OS-t/Konfigot más internet kapcsolattal? Dugd rá pl bobilnetre... lehet még azzal is jobb lessz...

Ha bobilnettel is szakadozik kérdezz rá valami értelmesebb helyen ahol esetlegesen választ is kaphatsz... SZVSZ Magyar fórumok esélytelenek, ha komolyabb problémával szembesülsz...
    a sok noob. Én is egy vagyok közűlük... :DD

libera.chat #debian chanelen esélyes h találsz valódi segítséget.

Ha lekorlátozod a kapcsit akkor nem a csomagok vesznek el értelemszerűen... Csak lassabban érnek célba...
    Nem is értem... ne korlátozz ... a csomagütemezés hatásosabb dolog ...

Az iteach-es tanárom szerint Budapesten a upc a legjobb az iteach-en, digi a legrosszabb, T a kettő között (de valószínűleg én vagyok az első tanítványa, aki linuxot használ). Ja, mobilneten nem volt ez a móka, írtam is, bár azon nem próbáltam az iteach-et.

Találtam egy megoldást, ha tényleg az asszimetria okozza a gondot: chrome -> További eszközök -> Fejlesztői eszközök -> Throttling -> Custom, 8000/8000. A következő órán kiderül, mit szól hozzá az iteach.

További eszközök sávszélesség limitálásra: tc, trickle (ez alkalmazás szinten pl.).

Új hozzászólás Aktív témák