-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
olivera88
üzenetére
Ubuntu alapú Mint, Debian mellé LMDE2 sok lenne. A Jessie-be mondjuk fel volt véve a LMDE2 repoja is a Cinnamon/Nemo frissítése miatt.
Azt már reggel is láttam, hogy a felrakni próbált csomagok elég komoly függőségi problémába torkolltak, mikor ilyenbe botlok, mindig nézegetem a csomag verziókat meg a felsorolt függőségeket, érdemes ismerkedni ezzel az oldallal ilyen szempontból is.
Sajna már elég régen bogarásztam én is, kezdem csak használni a rendszert. Gondolom rájöttem, hogy érteni már úgysem fogok hozzá, akkor minek erőlködjek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajna már elég régen bogarásztam én is, kezdem csak használni a rendszert. Gondolom rájöttem, hogy érteni már úgysem fogok hozzá, akkor minek erőlködjek.