Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
Adva van egy Debian 9. Semmilyen DE nincs, csak i3wm. Mikor Firefoxban lementek valamit a netről, akkor a mentés ablakban alapértelmezetten a fájlok és mappák egybe vannak sorolva ABC-sorrendben, ami eléggé zavaró. Nem lehetne ezt beállítani úgy, hogy a mappák legyenek elől ABC-ben és utána a fájlok ABC-ben? 20+ éve (vagy még több) ez így van a számítástechnikában, megszoktam. Tudom, lehet nyomni jobb gombot, aztán ott beállítani minden egyes letöltésnél, hogy elől legyenek a mappák, de én valami végleges megoldást szeretnék.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elite: Dangerous
- VR topik
- Hardcore café
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs