Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
Adva van egy Debian 9. Semmilyen DE nincs, csak i3wm. Mikor Firefoxban lementek valamit a netről, akkor a mentés ablakban alapértelmezetten a fájlok és mappák egybe vannak sorolva ABC-sorrendben, ami eléggé zavaró. Nem lehetne ezt beállítani úgy, hogy a mappák legyenek elől ABC-ben és utána a fájlok ABC-ben? 20+ éve (vagy még több) ez így van a számítástechnikában, megszoktam. Tudom, lehet nyomni jobb gombot, aztán ott beállítani minden egyes letöltésnél, hogy elől legyenek a mappák, de én valami végleges megoldást szeretnék.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ingatlanos topic!
- Házimozi haladó szinten
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- OLED monitor topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- XMLTV EPG letöltő progi
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest