Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
Adva van egy Debian 9. Semmilyen DE nincs, csak i3wm. Mikor Firefoxban lementek valamit a netről, akkor a mentés ablakban alapértelmezetten a fájlok és mappák egybe vannak sorolva ABC-sorrendben, ami eléggé zavaró. Nem lehetne ezt beállítani úgy, hogy a mappák legyenek elől ABC-ben és utána a fájlok ABC-ben? 20+ éve (vagy még több) ez így van a számítástechnikában, megszoktam. Tudom, lehet nyomni jobb gombot, aztán ott beállítani minden egyes letöltésnél, hogy elől legyenek a mappák, de én valami végleges megoldást szeretnék.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest