-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem, mit mondasz, túlzottan én se vagyok odáig érte, de ha ez kell és csak így lehet hozzájutni?

morfondír
Csináld akkor a targz-s módszerrel, nehogy arcidegzsábát kapjanak itt nekem a fórumtársak!
Ne ijedj meg, a linkre kattintva elkezdi letölteni a megfelelő targz-t, ha kitömöríted, a benne lévő readme fájlban minden le van írva!Egyébként úgy látom, ez a Debian topik is olyan lett, mint az Ubuntu, segíteni senki nem akar, de ha valaki ír valamit, akkor abba már egyből belekötnek!
Komolyan kérdem, miért nem valami konstruktív javaslattal álltok elő, ahelyett, hogy Besenyőpistabácsiztok itt????
Szakmai topikban nem is annyira jellemző ez, főleg az onlysmile tipusú hsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Gitáros topic
- Hardcore café
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ne ijedj meg, a linkre kattintva elkezdi letölteni a megfelelő targz-t, ha kitömöríted, a benne lévő readme fájlban minden le van írva!