- Micro Four Thirds
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hobby elektronika
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kompakt vízhűtés
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Damateo
üzenetére
Nincs mit, sajna sokat nem tudok segíteni, ritkán is használom a Jessie-t, Nvidiát meg sose használtam. Ettől függetlenül ezt a drivert kéne feltenned Synaptic-ból vagy terminalból, nem tudtam tesztelni sajna.
sudo apt-get install nvidia-driver
Ha teljesíthetetlen függőségek vannak, akkor más verzió kell, vga tipus szám alapján rá kell keresned.
Autó login megoldható valahogy? Én is csak a lightdm-es módszert használtam, nincs is sokkal egyszerűbb módszer erre..
Gnome-os és steam-es kérdésedre nem tudok mondani semmit!

A steam, amit írtál az Ubuntu 12.04-hez van, nem hiszem, hogy testing Debiannal működni fog!
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest