Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Nem kéri tovább a nekik fejlesztett csúcs-GeForce-ot Kína?
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen DVD-írót vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Star Wars The Old Republic Collectors Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Red PRO WD101KFBX meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz 32GB 1TB Quadro T550 4GB FHD
- 16 GB DDR4 2400 és 2666 Mhz // Számla + Garancia
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig semmi nagyobb bajom nincs vele, csak most ez a 3D sehogysem akar összejönni, akkor még nem is beszéltam olyanról, hogy CD-író (k3b lényegében lefagy elindulás helyett), java, DirectConnect (az apt-get-es verzió használhatatlan => fordítani kéne), mplayer, Pendrive (bár ehhez csak erőt kéne vennem...vagy nem), újabban nem hajlandó induláskor a lineakd rendesen működni, le kell lőni, aztán újból elindítani, egyre jobban hiányzik a KDE (nem tudom, valahogy képtelen vagyok megszeretni a Gnome-ot), vmware-al meg meg sem próbálkozom
Ráadásul alig van időm a tanulás mellett ezzel szórakozni, főleg úgy, hogy ha rendes (folyamatos) segítséget akarok, akkor nem árt, ha egész nap a gép előtt ülök
(Egyébként az ereje: mondjuk Debian, kinézet: de dönthetsz
)