Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Na, megtaláltam a hiba okát! Én voltam a f@sz, de ezt úgysem fogom beismerni soha!

A particiós táblákon nem állítottam át a particiók típusát, így továbbra is az sda2 volt az egyetlen swap típusú partició... Ez a systemd-fstab-generator-t megzavarta (úgy tűnik, tényleg nem az fstab-ból dolgozik), de az sdb1 sima linux partició típusa nem. Mondjuk most nem csinál dev-sdb1.swap fájlt (és más *.swap-ot sem).
De a lényeg: ma is jobb hely lett ez a világ egy picivel!

Szerk.: Egyéb érdekességek: a particiók típusát lazán lehet változtatgatni futó rendszer alatt (ne próbáld ki otthon!), és annyira nagyon nem zavarja őkelmét a működésben, hogyha nem stimmel itt-ott a partició típusa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest