- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Dell asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
CPT.Pirk #4186 üzenetére
Nem KDE-t használok hanem LXDE-t. Viszont van egy-két program ami KDE alapú. Na ezek indultak nagyon lassan. Azóta nem kínlódtam vele, mert nem találtam megoldást rá és a fórumokon sem volt válasz. Más rendszereket próbálgatok, de fogom még a Debiant is próbálgatni, hétha egyszer rájövök az ügyes bajos dolgaira.
(Bár nem értem, ha más rendszerekben alapból megy valami az egy másikban miért nem. Tényleg összedolgozni kellene a fejlesztőknek, nem 600 félét csinálni amiben mindben van valami gixer. Még a Lubuntu lenne ami a legjobban működik, de az meg cserében egy idő után olyan szinten lassul be, hogy a vinyó csak pörög az egér akadozik, és vagy van türelmem kivárni míg 10-20 perc alatt összeszedi magát vagy ha nem akkor hot reboot.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- EAFC 25
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- A Teslákba költözik a Grok AI
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest