- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Régóta vágyom arra hogy áttérjek linuxra. Gondolom az a kérdés hogy melyik linuxot válasszam? már a könyök kérdés. Persze nem is kell megválaszolni mert magam is tudom hogy ez ízlés kérdése. Őszinte véleményem hogy én olyan linuxot szeretnék amivel kezdetben egy kezdő is elboldogul, de ha belekell nyúlni akkor belelehet.
Szerintem erre a Debian a legjobb választás. Kb 14 éve történt hogy egy jó ismerősöm aki mára linux fun, anno egy 286-os gépén kezdte el tanulni a linuxot. Furcsa mód debiánt választotta és azt állította hogy ez az igazi linux. Azóta valahogy ezt tartom a legjobbnak.
Az érdemi kérdésem csak az lenne hogy ha nekiugrok, akkor a Grub-ot hova telepítsem?
A kérdés megválaszolásához leírom a szituációt:
Adatik egy SSD amin a WIN7 van. Adatik továbbá egy üres HDD. Erre menne a linux. És azt szeretném megoldani, hogy ha mondjuk a linux elszállna valamilyen oknál fogva, akkor ne szálljon el a WIN7.
Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple Mac Mini M4, 256GB, 16GB!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest