Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen egeret válasszak?
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Hobby elektronika
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
X-el kapcsolatban lenne kérdésem.
Nagynehezen megváltam a sarge-tól (időben
), most barátkozunk Lenny-vel. Első gondom, hogy nem találom az X86conf-ot, gondolom eljárt felette az idő, de én ott szerettem állítgatni a dolgokat. Idehaza ugyanis két monitort használok, de most egyszerűen nem tudom beállítani neki a kiterjesztett munkaasztalt, csak klónozni tud. A Rendszer/Administráció/Multiple Screens csomagban lehet állítgatni, de ha a második monitoromnak 800x600-nál nagyobb felbontást állítok be (1440x900 a panel), akkor hibaüzenetet dob, hogy túl nagy a felbontás (User set screen size larger than max screen size). Ugyanígy az elsődleges monitorom 1280x1024-natívan, de ha mindkét monitort bekapcsolom, akkor csak 1024x768-at enged, hibaüzenet ugyanez. Sarge-ban X86conf-ban simán beállítottam a két monitort.
valakinek van ezzel tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), most barátkozunk Lenny-vel. Első gondom, hogy nem találom az X86conf-ot, gondolom eljárt felette az idő, de én ott szerettem állítgatni a dolgokat. Idehaza ugyanis két monitort használok, de most egyszerűen nem tudom beállítani neki a kiterjesztett munkaasztalt, csak klónozni tud. A Rendszer/Administráció/Multiple Screens csomagban lehet állítgatni, de ha a második monitoromnak 800x600-nál nagyobb felbontást állítok be (1440x900 a panel), akkor hibaüzenetet dob, hogy túl nagy a felbontás (User set screen size larger than max screen size). Ugyanígy az elsődleges monitorom 1280x1024-natívan, de ha mindkét monitort bekapcsolom, akkor csak 1024x768-at enged, hibaüzenet ugyanez. Sarge-ban X86conf-ban simán beállítottam a két monitort.