Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
X-el kapcsolatban lenne kérdésem.
Nagynehezen megváltam a sarge-tól (időben
), most barátkozunk Lenny-vel. Első gondom, hogy nem találom az X86conf-ot, gondolom eljárt felette az idő, de én ott szerettem állítgatni a dolgokat. Idehaza ugyanis két monitort használok, de most egyszerűen nem tudom beállítani neki a kiterjesztett munkaasztalt, csak klónozni tud. A Rendszer/Administráció/Multiple Screens csomagban lehet állítgatni, de ha a második monitoromnak 800x600-nál nagyobb felbontást állítok be (1440x900 a panel), akkor hibaüzenetet dob, hogy túl nagy a felbontás (User set screen size larger than max screen size). Ugyanígy az elsődleges monitorom 1280x1024-natívan, de ha mindkét monitort bekapcsolom, akkor csak 1024x768-at enged, hibaüzenet ugyanez. Sarge-ban X86conf-ban simán beállítottam a két monitort.
valakinek van ezzel tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Blu-ray lejátszók
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4534
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), most barátkozunk Lenny-vel. Első gondom, hogy nem találom az X86conf-ot, gondolom eljárt felette az idő, de én ott szerettem állítgatni a dolgokat. Idehaza ugyanis két monitort használok, de most egyszerűen nem tudom beállítani neki a kiterjesztett munkaasztalt, csak klónozni tud. A Rendszer/Administráció/Multiple Screens csomagban lehet állítgatni, de ha a második monitoromnak 800x600-nál nagyobb felbontást állítok be (1440x900 a panel), akkor hibaüzenetet dob, hogy túl nagy a felbontás (User set screen size larger than max screen size). Ugyanígy az elsődleges monitorom 1280x1024-natívan, de ha mindkét monitort bekapcsolom, akkor csak 1024x768-at enged, hibaüzenet ugyanez. Sarge-ban X86conf-ban simán beállítottam a két monitort.