- TCL LCD és LED TV-k
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
- WayteQ xTAB-8Q
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
X-el kapcsolatban lenne kérdésem.
Nagynehezen megváltam a sarge-tól (időben
), most barátkozunk Lenny-vel. Első gondom, hogy nem találom az X86conf-ot, gondolom eljárt felette az idő, de én ott szerettem állítgatni a dolgokat. Idehaza ugyanis két monitort használok, de most egyszerűen nem tudom beállítani neki a kiterjesztett munkaasztalt, csak klónozni tud. A Rendszer/Administráció/Multiple Screens csomagban lehet állítgatni, de ha a második monitoromnak 800x600-nál nagyobb felbontást állítok be (1440x900 a panel), akkor hibaüzenetet dob, hogy túl nagy a felbontás (User set screen size larger than max screen size). Ugyanígy az elsődleges monitorom 1280x1024-natívan, de ha mindkét monitort bekapcsolom, akkor csak 1024x768-at enged, hibaüzenet ugyanez. Sarge-ban X86conf-ban simán beállítottam a két monitort.
valakinek van ezzel tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Béta iOS-t használók topikja
- Bluetooth hangszórók
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bluetooth-headsetekről általában
- WayteQ xTAB-8Q
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), most barátkozunk Lenny-vel. Első gondom, hogy nem találom az X86conf-ot, gondolom eljárt felette az idő, de én ott szerettem állítgatni a dolgokat. Idehaza ugyanis két monitort használok, de most egyszerűen nem tudom beállítani neki a kiterjesztett munkaasztalt, csak klónozni tud. A Rendszer/Administráció/Multiple Screens csomagban lehet állítgatni, de ha a második monitoromnak 800x600-nál nagyobb felbontást állítok be (1440x900 a panel), akkor hibaüzenetet dob, hogy túl nagy a felbontás (User set screen size larger than max screen size). Ugyanígy az elsődleges monitorom 1280x1024-natívan, de ha mindkét monitort bekapcsolom, akkor csak 1024x768-at enged, hibaüzenet ugyanez. Sarge-ban X86conf-ban simán beállítottam a két monitort.