Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
botye
tag
mongyá valami lyóó x-configolót az xf86config-on kivül
dpkg-reconfigure xserver-xfree86
a video-card listályában is benne lesz
Nálam benne van, bár az okát nem tudom, mert elvileg nem kellene, hogy ott legyen. Valószínű, hogy miután a kernel-modul be van töltve, ezért veszi fel... De ebben nem vagyok biztos.
Mielőtt X-et konfigurálsz, indítsd el egy modconf-ot és töltsd be az nvidia modult. Biztos, ami biztos.
Ja! Az alap beállítások szerint az nvidia modul bekerül a /lib/modules/2.xx.xx/kernel/video alkönytvárba. Ezzel csak az a probléma, hogy a következő kernelfordítás fogja és letörli...
Én kivettem és átmozgattam a /lib/modules/2.xx.xx/video alkönyvtárba, így akkor is megmarad, ha új modulokat fordítok... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én kivettem és átmozgattam a /lib/modules/2.xx.xx/video alkönyvtárba, így akkor is megmarad, ha új modulokat fordítok... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)