Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
szijartg
őstag
halihó mindenkinek.
naszóval tegnap tettem fel az alap debiant egy ibm netwista gépre (nagy winyó, nagy proci, csak integrált vga kari). feltelepítődött, felpartícionáltam, mikor végzett azután tettem fel egy mc-t és utána apt-get install gnome-t. utána apt-get upgrade. szegény be akarna bootolni és az x felületet elindítani, csak ezzel a hibaüzenettel elszáll:
nem tudtam elindítani az X-kiszolgálót (azaz a grafikus felületet). Valószinüleg nincs helyesen beállítva. Szeretné megtekinteni az X kiszolgáló kimenetét a probléma megoldására?
ezután igen-t nyomok, majd ezt írja:
X: cannot start /etc/X11/X (no such file or directory), aborting.
ezután ok-ot lehet csak nyomni. majd a köv ablak fogad:
Az X kiszolgáló most ki van kapcsolva. Indítsa újra a GDM-et
találkoztatok, már ilyen üzivel?
tudnátok segíteni? mert sajnos foggalmam nincs hogy mi lehet a baj. conf file-ben kellene szerkesztenem valamit talán? és ha igen akkor mit?
plz help, elég fontos lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest