-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
most megint a wlannal, vagy úgy általában a hálóval küzdök deb alatt. egyszerűen nem bírom rávenni, hogy a /etc/resolv.conf-ot ne írja vissza 192.168.1.1-re. a szolgtól kapott 2 dns-címmel megy rendesen a net. ha ezek vanna a fenti file-ban, majd újraindítom a hálót, akkor megy is, most is úgy vagyok benn. viszont ha a gépet újraindítom, akkor ismét csak a router címe van benne...
próbáltam a network-managerrel is átírni, elfogadja, az épp futó hálóét át is írja, de nem marad meg gépújraindítás után.
valaki erre egy kultúrált megoldást tud, a fapados ''írjunk be egy cp /etc/resolv.conf.orig /etc/resolv. conf sort a /etc/init.d/bootmisc.sh-ba''-n kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Android szakmai topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest