Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy HP2170p-s laptopom. Van hozzá egy dokkoló: HP Compaq HSTNN-I11X Docking station - 2060053
Ha a dokkolóban begudom a a hátsó hangkimenetre, akkor egyszerűen nincs mélyhang a hangfalon, ami egy 2.1-es rendszer, Klipsch Promedia 2.1, de a régebbi verzió.
Debian 12.4 fut a a gépen, valamint egy Windows 11 23H2 is. A Windows alatt jól megy a hang, van mély, meg minden, de Debian alatt mintha lenne rajta egy eqalizer ami miatt nincs semmilyen mély.
Google-t túrtam, de nem találtam megoldást így kerülőmegoldásként bedugtam a laptop 3.5 jack csatlakozójában, ahol jól szól.Valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest