Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Hogyan tudok menteni a játékban? Már bolyongtam benne pár órát, de mikor kilépek mindig csak a világítótoronytól lehet kezdeni. Pedig abba a gyönyörű szép kék barlangba is leestem, de ott se mentett.
Egy szuszra kellene végigjátszani, nincs mentés? -
válasz
lostprophet
üzenetére
Valószínűleg én sem fogok fixet találni. Maradok kiszállásos üzemmódban.
-
válasz
lostprophet
üzenetére
Köszönöm!
Már rá is vetettem magam. Nagyon igényes lett, még a játék menüje is le lett fordítva! Ajánlom mindenkinek! 
Sajnos nekem időközben nem volt időm foglalkozni a saját fordításommal, mert kitettek a melóhelyemről.

-
lostprophet
aktív tag
Ha valakit érdekel, innen letöltheti a magyarítását, pár napja lettem vele kész és elküldtem a fejlesztőknek is.
-
Elkezdtem hozzá csinálni a magyar feliratot. Ha meglesz, akkor elküldöm a játék fejlesztőjének és beintegrálja.
Amint megvagyok a nyers fordítással, akkor ide is felrakom, hogy közösen átnézzük és kijavítsuk. -
-
Tias
csendes tag
Amikor elkeztem a... ez a program nem is játék, pedig vártam mikor ugrik a nyakamba a szörnyek áradata.
. Jó nyugis, az már biztos. -
Mondhatni nincsen nagy pörgés...
Elvégre nem egy akciódús fps 
-
Pár kép a játékból:

-
Gondoltam, hogy ez a játék/techdemo is megér egy külön topic-ot. Igazából nem is tudom minek nevezzem, mert nem igazán játék, bár mi döntjük el merre menjünk, de a történet lineáris. Amolyan interaktív film, mely egy történetet mesél el, miközben magányosan bolyongunk egy elhagyatott szigeten. A játékhoz jó angol tudás szükségeltetik, így többek között én is várom a magyarosítását...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- 3D nyomtatás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már rá is vetettem magam. Nagyon igényes lett, még a játék menüje is le lett fordítva! Ajánlom mindenkinek! 

. Jó nyugis, az már biztos.