- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nokia párti
üzenetére
a legmocsokabb alatt pont azt értettem hogy gyors. ugrál ide oda stb. főleg mikor már a feketék jönnek belőle. 2. részben van egy terem ahol jön egy karantén aztán két nagyhasu. azok nem vészesek de aztán jön összesen 6db leaper és emiatt az a terem HC módba kritikus pont volt. főleg mert nem egyesével hanem ha nem ölöd le őket hamar akkor akár az egész csapat is rád ront egyszerre. szóval ő az az ellenfél a játékba aki tényleg ellenfél.
divider hangja nekem telefonon ébresztőhang volt. ara tuti felkelek!

ds2 ishimura fejezete a legjobb. ott visszatér a ds hangulat. persze elvégre az ishimura-n vagyunk. de az a sok leragasztott fal, az a kurvanagy csend, a kivilágított vérfoltok meg ugye az emlékek. nagyon ott van.
szerintem nem nehezebb a 2. rész.
alapból itt már az első pár fejezet alatt tudtam olyan plasma-t csinálni aminek a sebzése és a tára max-os.
az első rész imp fokozatán legalább a játék feléig eljut az ember mire azt mondja hogy értelmes a sebzés és a sztázis is alakul már.
van egy két húzós rész ahol vagy kicsi a hely vagy karantén van de ezeket leszámítva ez sem nehezebb mint az első.
meg itt már normálisan működik a kinézis. tudod dobálni a csápjukat meg mindent ami hegyes. marha nagy előny tud lenni. az elsőben lapjával kinéziselte csápot és nem is sebzett.én mikor legelőször toltam a 2. részt zealot-on még ott jártam amit az elsőben megtapasztaltam. hogy a plasma minden helyzetben megállja a helyét. szóval zealot először plasmával volt meg.
aztán már legközelebb használtam detonator-t és contact beam-et de azokkal meg igen könnyű lett a játék.persze én már minden részt letoltam minden fokozaton. de tőlem ez alap. a kedvenc és kb egyetlen olyan lövöldözős játék ami tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák

- Crimson Desert
- PlayStation 5
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- iPhone topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 5G 256GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon 28 havi garanciával eladó
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Erős, !GARANCIÁLIS! MSI Crosshair 16 HX gamer laptop! -i9 14900HX, RTX 4060 8gb (140w), 32gb DDR5
- !BONTATLAN! Ghost of Yotei collector s edition!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7400-6500 MBs - 100/100 - Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest