Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
Van benne egy buzi smoothing effekt... ha lassan mozdítod az egeret, akkor egy év míg körbefordulsz, ha viszont gyorsan rántod, akkor térül-fordul, de próbáld csak megszokni, hogy miyen sebességhez milyen érzékenység jár... lehetetlen...
Ráadásul az összes fps-t smoothing nélkül játszom, mert nekem kell a pixelpontos mozgás...
Szerintem direktbe ilyenre csinálták... "mérnök vagy bazmeg, nem katona, azé' nem tudsz célozni, és azér kapkodsz mint egy idegbeteg, ha meglátsz valami kutyánmajmot..."

Amúgy kurvajó, az Alien játékok óta nem fostam ennyire... Valahogy a zombis, őrültgyilkosos, démonos meg mindenféle horrorjátékok sose tudnak megijeszteni, csakis a "zűrben" tudok félni, ha valami csúnya meg akar enni.
Kedvenc filmjeim az Alien, a The Thing és a Halálhajó sem rossz szóval otthon érzem magam. Nekem tetszett a The Thing játék is, minden hibája ellenére...
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest