Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
Van benne egy buzi smoothing effekt... ha lassan mozdítod az egeret, akkor egy év míg körbefordulsz, ha viszont gyorsan rántod, akkor térül-fordul, de próbáld csak megszokni, hogy miyen sebességhez milyen érzékenység jár... lehetetlen...
Ráadásul az összes fps-t smoothing nélkül játszom, mert nekem kell a pixelpontos mozgás...
Szerintem direktbe ilyenre csinálták... "mérnök vagy bazmeg, nem katona, azé' nem tudsz célozni, és azér kapkodsz mint egy idegbeteg, ha meglátsz valami kutyánmajmot..."

Amúgy kurvajó, az Alien játékok óta nem fostam ennyire... Valahogy a zombis, őrültgyilkosos, démonos meg mindenféle horrorjátékok sose tudnak megijeszteni, csakis a "zűrben" tudok félni, ha valami csúnya meg akar enni.
Kedvenc filmjeim az Alien, a The Thing és a Halálhajó sem rossz szóval otthon érzem magam. Nekem tetszett a The Thing játék is, minden hibája ellenére...
Új hozzászólás Aktív témák

- Windows 7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Star Trek
- Hobby elektronika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest