Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem támogatja a cf-et, de miért kevés a 250+ FPS?
Ha plazma tv-n tolod, és az átlagosnál 4-5x jobb a szemed, akkor sem veszed észre, amúgy ez nem is az a pörgős játék, ahol annyira számítana. Én 60 fps-re lekorlátozva használom, de próbáltam 100, 120-szal is, haverok is nézték, és kb. mind azt találtuk, h. semmi difi nincs játszhatóságban.(Quake 3 arena-t toltam sokat, ott - egyes verzióknál - minél nagyobb volt az fps-ed, annál nagyobbat ugrottál, jobban lehetett frag-olni, stb., de ez nem az a történet és multi sincs...)
Amúgy nekem is cf-em van, de a DS 1-et 60 Hz-en tolom és ebben a játékban ez bőven elég mindenre.
A videokártyán felesleges visszavenni a teljesítményt, használj MSI AB-t, pár hsz-szel előbb részletesen ki van fejtve, hogy kell beállítani. Az egérmozgás, kameranézet, célzás, stb. teljesen hibátlanra beállítható a gyári kb. használhatatlan alapértékekről (én az elszabott irányítás miatt hagytam abba 5-10 perc után a gamét kb. 8-10 alkalommal).
Irányítás, egér, kameranézet személyre szabás után (saját gameplay).
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest