Aktív témák
-
- Hát ez az ami zsákbamacska, vagyis bízni kell az eladóban (jó/megbíható helyen kell venni), hacsak nincs nálad RAM chip katalógus a gyártóktól, ui a chip gyáriszámokba van kódolva hogy milyen...
- Egyébként elvileg a 7 nanos a jó CL2 133 FSB hez
- Micron / Hyundai(Hynx) / Siemens(Infineon) / Jobb Samsung nem lehet rossz vétel...
Nekem Hyundai 256 MB DDR van és a végén a gyáriszámnak -K van ami a katalógus szerint és a VTXE-m (SPD) szerint is CL2/133 -as chip/modul... -
guest
veterán
Hi All!
Ma vettem egy GigaByte VTX-E alaplapot amit majd Athlon XP-vel szeretnék vadítani, de a memória vásárlással gondjaim vannak.Természetesen PC2100-es 266MHz-es modulokat szeretnék de ugy hallottam hogy sok múlik a memória időzítésén is. Tehát nem ártana egy CAS2-es modul, de miből derul ki, hogy az adott modul mükszik-e CAS2-es latency-vel? Esetleg rá van irva? Vagy megveszem, kipróbálom és ha megy akkor örülök, ha nem akkor sírok. Örülnék ha valaki segiteni dönteni a topic-kal kapcsolatba. Szoval : Hol? Mennyiért? Milyet? ...
Udv. : Hege
Aktív témák
- VR topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest