- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Bluetooth hangszórók
- Analóg fényképezés
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
- Hát ez az ami zsákbamacska, vagyis bízni kell az eladóban (jó/megbíható helyen kell venni), hacsak nincs nálad RAM chip katalógus a gyártóktól, ui a chip gyáriszámokba van kódolva hogy milyen...
- Egyébként elvileg a 7 nanos a jó CL2 133 FSB hez
- Micron / Hyundai(Hynx) / Siemens(Infineon) / Jobb Samsung nem lehet rossz vétel...
Nekem Hyundai 256 MB DDR van és a végén a gyáriszámnak -K van ami a katalógus szerint és a VTXE-m (SPD) szerint is CL2/133 -as chip/modul... -
guest
veterán
Hi All!
Ma vettem egy GigaByte VTX-E alaplapot amit majd Athlon XP-vel szeretnék vadítani, de a memória vásárlással gondjaim vannak.Természetesen PC2100-es 266MHz-es modulokat szeretnék de ugy hallottam hogy sok múlik a memória időzítésén is. Tehát nem ártana egy CAS2-es modul, de miből derul ki, hogy az adott modul mükszik-e CAS2-es latency-vel? Esetleg rá van irva? Vagy megveszem, kipróbálom és ha megy akkor örülök, ha nem akkor sírok. Örülnék ha valaki segiteni dönteni a topic-kal kapcsolatba. Szoval : Hol? Mennyiért? Milyet? ...
Udv. : Hege
Aktív témák
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- asus a 320m-k alaplap ( am4 )
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest