Új hozzászólás Aktív témák
-
Pretorian06
csendes tag
válasz
deepmish
üzenetére
Teszteltem a gépet, a P5Q topikban ajánlott Intel Burn Test-el, + futtattam memtest-et is, filmet néztem, játszottam így hát úgy tűnik minden ok, stabil a gép.
Ennek fényében azt tudom tanácsolni, hogy válassz Te is QVL minősítésű memóriákat... Ez van sajnos!
nekem még soha nem volt ilyen nagy sz*vás a gépemmel, memória kompatibilitási problémám pedig egyáltalán! Hát most kijutott... most már működik és ez a lényeg! 
-
Pretorian06
csendes tag
válasz
deepmish
üzenetére
Hali,
Elmentem a memóriákért rohantam haza, bevágtam a gépbe és láss csodát müxik minden!
Először csak 1066-nak ismerte fel, majd beállítottam 1333-ra. A CL értékek 9-esek lettek, ezt is manuálisan beállítottam 7-7-7-24-re, majd belőttem a feszt 1.8V-ra (ez a gyári). A stabilitást még nem tudtam tesztelni, mert most el kell mennem!
még jelentkezem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkuképes, Új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

nekem még soha nem volt ilyen nagy sz*vás a gépemmel, memória kompatibilitási problémám pedig egyáltalán! Hát most kijutott... most már működik és ez a lényeg!