- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
az a helyzet, hogy olyan kérdéseid vannak amit már kéne tudnia aki OCZ ramot vesz vagy egyáltalán tuningolni akar.. ami nem baj, csak keveseknek van kedve válaszolni rá..
AM2 rendszerem nem volt még soha, nem is lesz, így az alaplapod beállításaiban leginkább a saját topicjában tudnak neked segíteni, azt pedig hogy a ramod / procid meddig húzható, neked kell kipróbálnod, egy ilyen ddr2 ramnak kb 2.2v a még biztonságos maximum sztem, az hogy a procid mekkora feszt kaphat maximum léghűtéssel szintén az AM2 topicban kérdezd meg, és ha valamit elszúrsz, nem bootol a géped, a cmos clear segit. -
Speed
addikt
A hózás függ a laptól is nem feltéttenül biztos hogy az adott ram jól fog menni MA2-ő ben ennek utána kéne nézned me volt pár ismerősöm akinek (jóféle ram+ am2 asus lap nem akart jól menni az egyiknek éppen ocz ram volt de halotam má ugyan ezt corsairról is szal nem minden ram chippet szeret az am2
) Ha kicsit lejebb olvasol megláthatod hogy éppen Overnak is most romlott el egy nagyon jó minőságű team ramja szal gar nélkül inkább ne hiába ocz
Jah és ramnáál nem feltáétlenül csak mhz-ből áll a tuning hanem időzítésekből is .
-
Hunci
senior tag
Szerintem az OCZ egy eléggé yoo minőség !
A Geil talán kicsit diszesebb de nem minden példánya annyira izmos !
A 900 MHZ attól függ hogy milyen az alap órajel !
800 as memó esetén nem éppen egy nagy előrelépés
De 667 es esetén érdemleges !
Az hogy a procit is a memóval együtt kell tuningolni atól függ hogy a lapod mit enged !
Nézd meg a BIOS-ban -
Achill3uS
nagyúr
Látom nemigen vagy otthon a témában, nézz körül a kiskerekben, hogy mennyibe kerül mostanság 2x512MB 800-as ram, OCZ-t mondjuk nem is kapnál, de sztem legalább 35-38k körül mozognak a Geil-ek is, és 29ért (csak kerekitettem 30-ra) igen, ez a teljesitmény megéri, használt vagy uj sztem ramok esetében tökmind1.
Aktív témák
Hirdetés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest