Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Rossz helyen keresgélsz...szal publikálom én csak nem ide DS3 topik!
''Fsb330, ram szorzó 3, ram fesz 2.0V, ram órajel 990. 25 perc orthos és stabilnak tűnik. Jó ez a ram...még a végén tényleg vmi jófajta D9-et raktak rá.'' Mielőtt kérdeznéd vmi ilyesmi időzítést ad a giga...5-7-7-20-Auto.
800-on a 4-4-4-12-Auto-hoz annyi fesz kellett, mint a Geil Ultráimhoz...vagyis 2.0V.
Achill3uS: Részben kiegészítelek. GMH, GKX, GCT no meg még kitudja...3-4 fajtát láttam már...lehet volt az több is. Ebből amiről rucit is rántottak az GMH volt két alkalommal is egy ''sorozatszámuk'' volt, de ez nem az a sorozat, mint az enyém. Szal a 2.0V fesz-ből GKX/GCT-re gondolok... -
Salvador20
őstag
ezt az amd-set olvastam egy újságba, hogy nagyon max 5-10%-os teljesítménynövekedést eredményezhet, intelnél akár 70%-osat is, de ez nem valós érték bla..bla..bla...a gyakorlat mást mutat, és akkor mutattak teszteket(amd: Ath. X2 3800+(5-10%-os gyorsulás) Intel: E6300(56%-60%-os gyorsulás))
Vmi ilyesmi volt, nem emléxem pontosan
De köszönöm az infókat, megfogadom!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged