- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
én 2 * (2 * 1) gb a-data vitesta extreme 800+ dual kit beszerzését is megvalósítottam a jó ára miatt. enni nem kér - max egy kis áramot -, de ősztől tuti drágább lesz. a vitesta nem okoz csalódást, az tuti... igaz a tuningra nem tudok mit mondani, mert sosem húzok semmit, ezek meg alapon is jól mennek
picit drágább a vitesta mint a geil ultra, de szerintem annyival jobb is... -
Pietrosz
addikt
Vegyél 1066-os Kingmaxot, 11k/1 giga, és 2V-al tudja az 1066/5-5-5-16 időzítést. Szerintem best buy. Vehetsz 800-ast is, mert elvileg ugyanaz a chip van rajta, csak jobban kell figyelni, mert kétféle 800-as van. Van az A8KB5 és az A8KI5 típus. Az 1066-oson tuti az utóbbi van, és 800-asból olyat kell venni, amin az A8KI5 van.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- Corsair Vengeance 2x16GB KIT DDR5 6000MHz CL30 EXPO XMP3.0 - 10 év garancia
- AKCIÓS ÁR! MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő