Aktív témák
-
válasz
bajnokpityu #4982 üzenetére
én nem gyakorlott tuningos ként mondom, csak általánosságban; a ''sima'' kingmax (mars) nem annyira tuningra szánt lapka, de nagyon minimális ''húzást'' biztosan elbír - feltéve ha a megfelelő körülmények adottak; megfelelő hűtés, normális alaplap - proci - táp...stb.
-
köszi a választ
eddig sem tuningoltam soha semmit, most is csak a memóriák gyártója által kínált minimális lehetőségeket próbálom kiaknázni...
bár őszintén szólva ahogy alapon kezelte a ramokat a lap (5-5-5-18) úgy is elég gyors volt a rendszer a 4 gb fent említett memóriával (alaplap; gigabyte ga-m59sli-s4, proci; amd athlon 64 x2 4200+) -
1 gb-os a-data vitesta extreme edition 800+ ramokkal kalpcsolatban lenne kérdésem;
a gyártó szerint 4-4-4-12 / 2t időzítéssel 2.0 ~ 2.1 volt kell nekik.
bios-ban 5-5-5-18 szerepelt alapban, ezeket belőttem 4-4-4-12 időzítésre. az alaplapi (gigabyte) easy tune5 szerint 1.9 volt a ramok feszültsége. stabilan magy a gép, nincs semmi probléma. maradjon 1.9 volt, ha már a bios normálban ennyit ad nekik, vagy toljak rá 0.1 voltot? -
én 2 * (2 * 1) gb a-data vitesta extreme 800+ dual kit beszerzését is megvalósítottam a jó ára miatt. enni nem kér - max egy kis áramot -, de ősztől tuti drágább lesz. a vitesta nem okoz csalódást, az tuti... igaz a tuningra nem tudok mit mondani, mert sosem húzok semmit, ezek meg alapon is jól mennek
picit drágább a vitesta mint a geil ultra, de szerintem annyival jobb is...
Aktív témák
Hirdetés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix X670E-F gamer alaplap hibás!!
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Msi X99s Gaming7 + 12 magos xeon proci
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest