- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Hello!
4giga ram (4*1) tuning-stabilitás teszteléséhez mi a legjobb módszer?
Én 4db memtest-et szoktam futtatni, mindegyikben 800mb-ot tesztel.
Régen ezt mondták nekem, és azóta is így csinálom.
Jó ez a módszer, vagy esetleg van helyette v.mi jobb is? (megbízhatóbb) -
ImI87
őstag
Itt van még egy híres klasszikus: [link]
Ez a régis szériás, 16 chip-es Crucial Ballistix 1066, 4*1 giga felállásban, 1200MHz@2,23V (2,2V az alapfesz....)Szerencsére találtam még elfekvőben vadi új KIT-eket, és ismét nem csalódtam
Csak az a baj, hogy az újak már nem ilyenek........ -
ImI87
őstag
válasz
subaruwrc #4271 üzenetére
Tudom, néztem is, dehát 3x annyit nem ér, mint az 1066-os.....
Amúgy kivan a tököm, mert már megfogadtam, hogy több ddr2-t nem veszek. Ezek a D9GMH Micron -ok faszán mentek 1200-on, még 4-en is. Nem voltak szétfeszelve, fasza hűtés volt rajtuk, tehát vigyáztam rájuk, és migis behalt 2 modul. Ez nagyon nem várt plusz kiadás volt, pont a legrosszabbkor. A 4 giga pedig muszáj.......
Az új ramok 2*2 G.Skill 1066 TT Edition, szépen mennek, a hűtésük elég hatékony, de nem tuningra vannak kitalálva. 5:6 aránynál 1120-at sikerült kihozni belőlük, 1:1-ben pedig 1080-at. Ez a szinkron hajtás megdolgoztat mindent rendesen, de van is látszatja. Egyedül a mem olvasás kicsit gyenguska, (9500), a többi viszont nagyon jó. Így használom szinkronban, a teljesítmény kielégítő, és nem is lehet már nagyon javítani rajta. PL10 és moderate, PL9 szinkronban azonnal szarrá fagyasztja az egész gépet, strong beállítással post még van, de semmilyen normál fesszel nem sikerült elérni a win indítóképernyót. talán még a subtiming-ekkel lehetne varálni, de már ígyis unom az egészet, és egyszerűen leszarom........
-
ImI87
őstag
Hello!
A tapasztalt ram tuningolók segítségét kérném:
Milyen 2*2 KIT-et tudnátok ajánlani, ami megy is rendesen (1100 felett), és be lehet szerezni?
Az igaz, hogy 2*2 felállásban az 1200-at el lehet felejteni? -
ImI87
őstag
Aki esetleg hűtést keres a ramjaira, az csekkolja le ezt: [OCZ XTC Cooler]
Bocs az offért!
-
ImI87
őstag
Aki memória tuningoz keres hatékony és könnyen használható hűtést, az csekkolja le ezt: [link]
Nem magamat akarom reklámozni, de szerintem elég jó cucc, és olcsó is, így sok embernek jól jöhet!
-
ImI87
őstag
Hello!
Van valami tippetek 4 modulos tuningra?
Van 4*1 GB Crucial BallistiX Tracer 1066 memóriám egy ASUS P5K Premium-ban.
2 mudul megy 1200on 4-4-4-12 2,3V-on, és így állati gyorsak, nem hibáznak. De ha 4 modul van bent, akkor már 1125ön 4-4-4-12 is hibáznak. Fesz emelés nem segít.....Van valami tipp, fortély, okosság?
Köszi
ImI
-
ImI87
őstag
Hello!
Be tudná linkelni valaki azt a tesztet, amikor a 4GB memória előnyét és hátrányát tesztelik? Tegnap fél órát kerestem, de seholsem találtam.
Előre is nagy köszi
ImI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Autós topik
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest