- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razuel
aktív tag
Jóhogy 800on CL4ben olyan eredményt kapsz mint 1066on cl6ba... De olvasd már el mit írtam: "Másrészt én nem az egekbe akarom húzni, hanem venni egy normális ramot amit 1:1 be tudok hajtani 1000ren cl4 be".
Ha ennyire húzni akarnám a dolgokat akkor vennék egy 2000es diablot oszt csü..
Egyébként meg a kutya nem mondta, hogy nekem játékra kell a ram, egyedül az CSS megy a gépen az is levan limitálva max 100 fps-re szóval..
Egy 800as CL4es black dragon 7-9k, egy 1066os Crucial szintén CL4be megy (1066on) 9-11, akkor már jóhogy a jobbat veszem meg 2k val drágábban.. (másrészt meg szarra nemadunk)
Szóval ne racsíts ha annyira tetszik a kingmax vedd azt szíved joga.. én inkább kihagyom -
Razuel
aktív tag
Nah ez még durvásnak tűnik:
Crucial Ballistix
Crucial Ballistix Tracer
Mi a külömbség a 2 között? Az egyiken van led a másikon meg nincs vagy mi? -
Razuel
aktív tag
Jó, az egy dolog, de ha most veszek ramot később meg procit is akkor már nagyon nem lesz mind1 hogy milyen ram van benne.. így, hogy csak részenként fejlesztem a gépet nem kell mindíg újat venni.. mert pl most veszek egy szar kingmax ramot 2-3hónapra rá meg egy e8500at akkor meg már baszhatom magam a kingmaxal..
-
Razuel
aktív tag
-
Razuel
aktív tag
Banditnak nincs ddr2-be.. mind1
Azért ha valaki tud olyan boltot, ahol árulnak DDR2es (800 vagy 1066os) CSX Diablo ramot az dobjon már egy privit, vagy akár ide is írhatja..
kösz -
Razuel
aktív tag
válasz
Hurkaleves #5437 üzenetére
Értem, már megilyedtem'..
Arra a kérdésre valaki tud válaszolni, hogy hol lehet ddr2es CSX Diablot kapni? -
Razuel
aktív tag
válasz
Hurkaleves #5435 üzenetére
nekem 2.1es van, de mi ez a marhaság? Csak ezeket a ramokat támogatná? Áhh a samu sincs fent itt mégis megy vele.. egy diablo mértne menne vele?
Jah bocs rajta van a samu is.. bár nem a 800as csoportba..
-
Razuel
aktív tag
Yo!
Eljött az ideje a gép fejlesztésének és a ramra esett a választás.. elég gyenge már ez a 2x512 samu.. -.-
Szóval eddig 2 jelöltem van:
Geil Black Dragon 800Mhz 2x1Gb CL5ös úgy hallom, hogy nemigazán lehet tuningolni, de egy kis fesz emeléssel viszi a 4 4 4 12őt, ennek a 800nak mennyi a vége és szerintetek merjem megvenni? Bár ha találok diablot biztos azt veszem..A másik a CSX Diablo 800 vagy 1066Mhz, ez elég jó kis ram csak beszerezni is elég nehéz.. Tud valaki olyan boltot ahol lehet kapni?
Confomat remélem megtalálod I
I
V
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Robot fűnyírók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Witcher topik
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macska topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged