- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ez gyárilag cl4 800-on, azért gondoltam, hátha feszemeléssel cl3-on menne..hátha..de ha nem megy azt is túlélem, legfeljebb 900-on használom cl4-ben, annyit gondolom megyeget. Ösembertől lesz jah
Gondolkodtam 2x1 gigán, aztán rájöttem minek?
Gyakorlatilag az 1-et se használom ki, vista nem kell, inkább legyen 1 giga, de az gyors, bár a bruttó 25k-s 2x1gb ultra páros kicsit elcsábított, de csak azért se veszem meg
-
Chaser
legenda
Folyamatban van egy geil 512/800 ultra páros vétele, van rá esély, hogy 800-on vigye a cl3-at, vagy felejtsem el?
szerk: #457 Soak : A HT mindig 2ghz volt tudtommal, amióta van, csak ez is olyan dolog mint a ddr, eff. 2000, valós 1000Ha tévednék, üssetek agyon!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Medence topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Sorozatok
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- OTP Bank topic
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest